Bende apk sorun olmadı ama. :/Apk ile oynadığımız icin mi kaçıyor la pokemonlar? Ios ile oynayanlarda bu sikinti yok mu?
Bende apk sorun olmadı ama. :/Apk ile oynadığımız icin mi kaçıyor la pokemonlar? Ios ile oynayanlarda bu sikinti yok mu?
Iyi o zamn nedeni neymisReddit sitesinde de aynı muhabbet yapılmış. Bizim yediğimiz hafif ban, bir kaç saate geçiyormuş.
Sende oyle uzak biyere falan mi gittin. Bide ban kalkinca normal oynamaya devam edebilecekmiyiz hileliİşte o yaptığından dolayı yedin, yedik.![]()
Bende cetral park gitmistimAhahahaa... Ben Yeni Zelanda'dan, Central Park'a uçtum.Ondan sonra koptu benim hesap. Öncesinde bir kaç saat Yeni Zelanda'da oynamıştım, bayağı da iyi geçti üstelik. Full Lure Module basılı pokestoplardaydım.
Bulunduğun ikamette yaparsan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Videodaki elemanda aynısını söylemişti de pek dikkate almadım herifi.
İkinci hesap hala düzelmedi.Birinciye de korkudan giremiyorum.
Benimki duzelmis.Ahahahaa... Ben Yeni Zelanda'dan, Central Park'a uçtum.Ondan sonra koptu benim hesap. Öncesinde bir kaç saat Yeni Zelanda'da oynamıştım, bayağı da iyi geçti üstelik. Full Lure Module basılı pokestoplardaydım.
Bulunduğun ikamette yaparsan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Videodaki elemanda aynısını söylemişti de pek dikkate almadım herifi.
İkinci hesap hala düzelmedi.Birinciye de korkudan giremiyorum.