Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pokémon GO (2016)

O kadar gezdim, 20-30 tane pokemon yakaladım ki 8-9 tanesi ben de olmayanlardı. Onix ve Alakazam için dünyanın yolunu teptim fakat ikisi de tam 1 adım kala kayboldu ortadan, çok koydu be. Fakat en azından 234 Kadabra, 323 Hitmonlee ve 282 Hitmonchan, 230 Eevee, 100 Gastly yakaladım. 2 tane de yumurta çatladı. Birinden 222 Clefairy diğerinden ise 110 Abra çıktı :/. Kampüsteki ufacık mini havuz kenarında da 170 Krabby yakaladım.
Kısa günün karı güzel oldu fakat şu Onix ile Alakazam'ı da yakalayabilseydim mükemmel olacaktı.

Beyler 5 level oldum mavi takımı seçtim burada mavi bir gym var ama bırakamıyorum Pokemon'umu 2 kişi var gym'de birini yendim öbürü beni yendi. Noldu şimdi hiç bir şey anlamadım ben. Detaylı anlatacak olan var mi ?
Ben de level 5 oldum ama takım vs seçmedim, nerden seçiliyor? Bir de gymde vs atarken kazanınca ne oluyor?

@Tian bilmiyorum. Büyük ihtimalle böyle belirli saatte falan çıkıyor o pokemonlar. Belirli bi' süre içinde yakalayamaz isen gidiyorlardır diye tahmin ediyorum.

@Tian

Pokemona tiklayinca weight kisminda bazılarında xl,xs falan yazıyor da sanirim sadece turune gore agir-hafif muhabbeti ama gene de bi soram didim.

Bu arada bana hiç 10 km'lik yumurta cikmadi.

edit: Yakınımda Clefable ve Pikacu var ama netim yok :(

Son düzenleme:
Lan 5 den 9 a kadar yakaladığım pokelere gel. :(
31 Gastly (yetenekleri güzel, 100+ lığı saldım gitti. :D ) 102 Dratini. :cool: 106 Eevee, 100+ Pidgeotto (Şimdi 223 ama daha artıramıyorum, levelim yetmiyor :( )

@Mystogan hacı Pidgeotto için, Venonat için süre koysalar n'olur?.. :(
@Phoenix hacı şimdi çakozladım. :D Hatırlarsan, pokemonun ilk sezonunda Ash bir tane Krabby yakalamıştı bayağı da küçük bir şeydi hani :D Gary'de de aynısından vardı ama onunki eşek kadar bir şeydi. :D Büyük ihtimalle bu onun için koyulmuş bir simge. Misal benim Krabby de xs görünüyor. :D
Şeyi soracağım, Eevee'yi evrimleştirince yeni yetenekler kazanıyor mu?
Saldım dediğin, Oaka mı gönderdin?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık