Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pokémon GO (2016)

Eski hesabıma giremiyordum ben de yeni hesap açtım hızlıca 25 level oldum. Dün android telefondan denedim ve eski hesabım açıldı. Bir baktım orda da 25 levelim. Kader kötü bişey.

Bir kaç gündür oynuyorum, ilk acemilikten dandik pokemonu evrimleştirip, onu güçlendirdim. Oda sadece evdeyken denk gelenlerdi. Bugün biraz turlayım dedim. 7 tane GYM i alt üst edip, kendi pokemonlarımı yerleştirdim. Çok sağlam pokemonlar yakaladım, güçlü pokemon görünce peşine düşmek sarıyor :)

Charizard, denk gelmişti dün uzakta diye boşverdim, Bugün denk geldi gideyim dedim 500CP si bile yoktu, oyundaki en güçsüzüne denk geldim sanırım :(

Dün evde otururken 1900 CP SWAMPERT denk geldi. 2 poketopu attım kaçtı ona yanarım.

Son düzenleme:
Benim Trainer kodum da : 7533 4425 5349 , eklerseniz hediyeleşiriz.

Bu arada sanırsam, Gym lerde ki PokeCoin kazancımızı alabilmek için pokemonlarımınız birisi tarafından def edilmesi gerekiyormuş :(

Noxplayer'dan nasıl giriş yaptınız ? Bende "unable to authenticate"hatası veriyor. İnternette söylenenleri yaptım düzelmedi.
Nox Player'ı ayarlardan telefona çevir ve android sürümünü değiştir. Gmail hesabıyla giriş yapamazsın bu arada. Ben bunları yaptığımda sıkıntısız giriyordum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık