Türkiye’yi bilmiyorum çünkü resmi olarak daha yeni çıktı.Bu oyunu oynayan kaldı mı ya![]()
Pokemon Go geçen sene rekor kırdı ve geçen sene en başarılı yılıydı.
Günde 30 milyon kişi giriş yapmış oyuna.
Yani yurt dışında oynayan dolu.
Türkiye’yi bilmiyorum çünkü resmi olarak daha yeni çıktı.Bu oyunu oynayan kaldı mı ya![]()
Ama Türkiye de oynanıyordu bi ara. Herkes Bi anda yükledi oynadı sonra çabucak unutuldu . Baya oldu.Türkiye’yi bilmiyorum çünkü resmi olarak daha yeni çıktı.
Pokemon Go geçen sene rekor kırdı ve geçen sene en başarılı yılıydı.
Günde 30 milyon kişi giriş yapmış oyuna.
Yani yurt dışında oynayan dolu.
Türkiye’de 2016-2017 senesinde Apk indirip oynuyordu millet yani gayriresmi yollardan. O zamanki ile şimdiki arasında baya fark var. Eventler olsun yeni özellikler olsun o zamanlar yoktu.Ama Türkiye de oynanıyordu bi ara. Herkes Bi anda yükledi oynadı sonra çabucak unutuldu . Baya oldu.
Oyun popüler olduktan 1 hafta sonra darbe oldu. Öyle unutuldu gitti.Ama Türkiye de oynanıyordu bi ara. Herkes Bi anda yükledi oynadı sonra çabucak unutuldu . Baya oldu.
Fake gps ile oynanıyordu zamanında. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Türkiye'de pokemon bile yoktu adam akıllı.Dışarı çıkıp dolaşamıyorken nasıl oynuyorsunuz ki bu oyunu?
Ben evden 3 pokestop çevire biliyorum, buradan geçenleri yakalıyorum, dışarı çıkarsamda camileri temizliyip dönüyorum ama çantam doluuuDışarı çıkıp dolaşamıyorken nasıl oynuyorsunuz ki bu oyunu?