Bilemiyorum. Belki Kaido'nun tayfasında bir Mink vardır. Hatırlamıyorum ama Minkler iç güdüsel olarak orasını bulabiliyorlar mıydı? Belki birisi haber vermiştir.
Bide Jack biraz düz adam olduğu için ninjanın orada olduğuna inanmış olabilir. Shutenmaru'ya da Luffy adlı kişi nerede dediği zaman Shutenmaru ona ''kim olduğunu bilmiyorum desem de inanmazsın'' tarzı bir şey demişti.
İyi de niye sadece ninja.
Onların asıl derdi Momonosuke'ydi. Ama prens, demiyor, Wano kaçakları demiyor. Samuray da demiyor.
Israrla "Ninja".
Bence Raizo'nun, diğerlerinden ayrılarak oraya gittiğini biliyor.
Bir şekilde Zou'ya gitmenin yolunu da biliyor. Mink fikrin mantıklı. Ya da Wano'da Zou'ya gitmek için başka vivre kartları vardı. Oden'in sarayında mesela.
Ya da kınlarda. Kınların içinden hiç hain çıkmadı. En fazla Ashura Doji gibi boşveren çıktı.
Ya Denjiro hainse. Şimdiye kadar hiç görünmemesinin sebebini açıklar bu mesela. Hatta Orochi'nin Oden'i yenmesini de açıklar.
Bütün işi Kaido'nun yaptığını düşünmüyorum ben. Orochi çok zeki adam.
He ben ısrarla hain olduğunu düşünmüyorum tabi ama arıyorsanız alın size bir ihtimal.
Peki hain yoksa nasıl Zou'ya gitti derseniz, Orochi'nin ninjaları da ayrı bir konu mesela. Onu da düşünmek lazım.