Wano halkının bi seçme hakkı varmış gibi konuşuyorsun, adamlar denize düşen yılana hesabı korsan falan demeden sarıldılar, bilemezlerdi ki aralarında hain de çıksın.Piyangodan çıkan korsanlara inandılar da ittifak kurdular. İttifak kurarken güven duyman gerek. İttifağın en önemli kuralıdır. Güven. Sen ne kadar onları anlamaya çalışsan da bir kaptanın yüzüne onlar ölmeli demek çok mu doğru? Law'ın tarafından bakıp bir de onu anla. Bepolar, Law'ı karanlıktan çekip aydınlığa çıkaran yoldaşları. Tabi sen daha Law'ın geçmişinde ki derinliği benimsememişsin ki bunu anlamak isteyesin.
Ayrıca zeki dediğimiz Sanji ve Nami'de anlamalı. "En ufak -yanlış hareket demiyorum- yanlış anlama da bunlar bizi öldürmek isteyecek. Böyle ittifak olmaz, bir yere varamayız birbirimize güvenmemiz gerek. "
Law'ın orada yapması gereken kadının paikolojisini anlayıp, aşırı tepki göstermemek olmalıydı, gereğinden fazla alınganlık yaptı, belki de bahsettiğim suçluluk psikolojisidir bilemiyorum. Belki de Robin'in taa en başında bahsettiği ihanetin başlangıcıdır bu.
Neyse ben biraz uyucam
Son düzenleme: