Boş ver. Law ve Shinobu iki masum sevdalı birlikte takılsın.Law çıksa da rahat etsek diyordum. Bu fb hem Lawu hem Shinobuyu temize çıkardı herhalde
Kiku sevdiğimiz bir ablamizdi. Şu Izo olayı falan da var ya. En büyük potansiyellerden biri gibi.
-İlk ihanet olayı Zou'da ortaya çıktı.Ne bileyim yorumların bi garip geliyor bana. Dokuz kından en olmayacak kişileri söylemen de garip geldi.
İşte bunu bekliyordum. Nerede diyordum bunlar.Tatlı su D'si law tabiki.
Hain çıksın da Law ile Shinobu ÖPÜŞÜP (muccccccck) barışsınlar.Boş ver. Law ve Shinobu iki masum sevdalı birlikte takılsın.
Kiku ablamız çıkacak gibi. En azından geleceğe gidenlerden birisinin çıkma olasılığı daha fazla. Geride kalanlardan, en azından Wano'da kalanların hiçbirisi Raizo'nun Zou'da olduğunu bilmiyordu. Hatta bizimkiler Wano'ya gelmeden önce hiçbir Kın'la buluşmadılar.
Diğer bir nedense Orochi'nin kehanete aşırı inanması. Bu adam elinde somut bir şeyler olmadan pek hareket etmiyor. Şeytan meyvelerin gücünü biliyor, geleceğe gidenlerden birisi hain ise birden ortadan kaybolmasını bir şeytan meyvesinin gücüne bağlamıştır. Kaldı ki bu adam kehanetinin ne olduğunu çözmüştü sonradan. Ne zaman geleceğe gönderilen Kınlar geri geldi, Orochi'ye bilgi akışı yeniden sağlandı. Raizo olayı, buluşma yeri, Hiyori'nin yeri v.b...
Bakalım kim çıkacak.
Bacağını saklamış sahtekar dilenciler gibiKöpek sadık, Kedi nankör. Neko olabilir mi? Neko olamaz, şu an Wano'da değil ve plandan haberi yok. Köpeğin sadıklığı, Kaido'ya karşı olmasın?
Hain çıksın da Law ile Shinobu ÖPÜŞÜP (muccccccck) barışsınlar.
Köpekte değildir muhtemelenBacağını saklamış sahtekar dilenciler gibi
Pişman olmamış olacak ki halen bir ihanet içinde ya da yaşadığı pişmanlık yüzünden bunu telafi etmek adına bir plan yapıp Orochi'yi ve Kaido'yu mağlup da etmek istiyor olma ihtimali var.Ne bileyim yorumların bi garip geliyor bana. Dokuz kından en olmayacak kişileri söylemen de garip geldi.
Oden'in fedakarlığı sonrasında haini pişman olmuş şekilde çizebilir. Ha ona rağmen de pişman olmazsa belasını bulur zaten.