Hala aynısını düşünüyorum. Bu soytarılardan ne beklersin? Düşüncem Kanjuro veya Kiku.Samuraylar içinden büyük ihtimalle.
Son düzenleme:
Hala aynısını düşünüyorum. Bu soytarılardan ne beklersin? Düşüncem Kanjuro veya Kiku.Samuraylar içinden büyük ihtimalle.
Ne bileyim yorumların bi garip geliyor bana. Dokuz kından en olmayacak kişileri söylemen de garip geldi.Daha 1-2 ay öncesine kadar millet 9 Kın'a toz kondurmuyordu. Şimdi en büyük şüpheli onlar. Ben de 9 Kın'dan birisini söyledim işte. Ne var ki bunda?
Oden'in fedakarlığı sonrasında haini pişman olmuş şekilde çizebilir. Ha ona rağmen de pişman olmazsa belasını bulur zaten.Oden'in fedakarligindan sonra 9 kindan birinin hain olma ihtimali çok ağır ya. :/ Kim olursa olsun çok üzülücem. Aklima belirli bir isim gelmiyor ama Kinemon, Ashura, Inu ve Neko olmayacağı kesin bence. Umarim hain filan yoktur böcek, dinleme cihazi filan yerleştirmiş olsunlar.
Pişman olunmasi önemli değil ya hiçbirine ihaneti yakistiramiyorum. Her türlü üzücü olacaktir. :/Oden'in fedakarlığı sonrasında haini pişman olmuş şekilde çizebilir. Ha ona rağmen de pişman olmazsa belasını bulur zaten.
Hepsinin Oden ile özel bir bağı var ve o yüzden dediğin gibi üzücü olacak. Orochi veya Kaido büyük ihtimalle içlerinden birisini kandırdı. Yoksa içlerinde göz göre göre hainlik yapacak karakterde birisi yok.Pişman olunmasi önemli değil ya hiçbirine ihaneti yakistiramiyorum. Her türlü üzücü olacaktir. :/
+1. Yürek dayanmaz buna....Pişman olunmasi önemli değil ya hiçbirine ihaneti yakistiramiyorum. Her türlü üzücü olacaktir. :/
Biraz aptallar ama kandirilacak kadar aptal degillerdir herhalde. Gerçi Oden'i de kandirmislar. Ama ihanet çok farkli bir olay. Kim olacağı hakkinda hicbir fikrim yokta. Bakalim nasıl bir sonuç cikacak.Hepsinin Oden ile özel bir bağı var ve o yüzden dediğin gibi üzücü olacak. Orochi veya Kaido büyük ihtimalle içlerinden birisini kandırdı. Yoksa içlerinde göz göre göre hainlik yapacak karakterde birisi yok.
Benimki şimdiden paramparça.+1. Yürek dayanmaz buna....
Law çıksa da rahat etsek diyordum. Bu fb hem Lawu hem Shinobuyu temize çıkardı herhalde