Burası Wano gardaaaaşşşş!Aha Belaya hazır ol hem de çifte belaya. @traokun @01746 Ro shi nan te
Wano'da yılan bilgelik demektir.
İşte Allah kötüyü böyle yanıltır da ona doğru söyletir.
Burası Wano gardaaaaşşşş!Aha Belaya hazır ol hem de çifte belaya. @traokun @01746 Ro shi nan te
Ooo pabucumuz hemen dama atılmışSağol kılıç dostum.
Bir @Jiso bir @01746 Ro shi nan te birde senden yana şüphem yok. Dost gibi dostlar
Kötü demeyelim canım William iyi biriBurası Wano gardaaaaşşşş!
Wano'da yılan bilgelik demektir.
İşte Allah kötüyü böyle yanıltır da ona doğru söyletir.
Üstatın yanına yaklaşamayız canım tabi@Mr.Bushido Sadettin Teksoy ha xd
Özlemiştik reyizi :d ama henüz onun kadar iyi değilsin. Kendini geliştirmen lazım xd
Iyi de ben ne yaptım şimdi ahahahha@Jiso tam bir poşet hayranıdır.Sağlam fandır,iyi tartışır,hater bezdirir.Gerçi bana sökmez bunlar o ayrı
Kardeşim ya konuyu anlamadım ama eyw.Sağol kılıç dostum.
Bir @Jiso bir @01746 Ro shi nan te birde senden yana şüphem yok. Dost gibi dostlar
Şu sahte rapor veren Law mıydı acaba? Orochi belki üstün geldiğim sürece sıkıntı olmaz tarzında konuştu. Law değilse eksin Kyoshiro çıkar gibi geliyor.Gizemli kişi haini ortaya çıkarmak için Law’a bir plan uygulattırıyor.Ben öyle bir izlenim aldım.Tuzağa çekecek ve haini ortaya çıkaracak.Law bu anlamda bir işler karıştırıp orochiye bile birşeyler söyleyebilir.Tabii kandırma amaçlı sizin tarafa geçmeye karar verdim gibisinden.Biraz gereksiz bilgi satıp güven bile kazanabilir.Ve evet hainin Shinobu olma olasılığı çok yüksek.Ninjalar bu iş için çok uygun.
Sahte miydi o yav? Gerçek sandım benŞu sahte rapor veren Law mıydı acaba? Orochi belki üstün geldiğim sürece sıkıntı olmaz tarzında konuştu. Law değilse eksin Kyoshiro çıkar gibi geliyor.
Kağıtta yazan gerçek. Önceden söylenen sahte. Bir şekilde Orochi'ye yanlış bilgi verilmiş. Sonradan gerçeği öğreniyor.Sahte miydi o yav? Gerçek sandım ben
O kadarını bilemiyorum konu çok ilgimi çekmediğinden olaylara odaklanmadım onu bu konuda teori yazanlara sorsan daha iyi olur.Ben kişilerin niyetleri hakkında tahminde bulundum.Law ikili oynayacakmış gibi duruyor.Şu sahte rapor veren Law mıydı acaba? Orochi belki üstün geldiğim sürece sıkıntı olmaz tarzında konuştu. Law değilse eksin Kyoshiro çıkar gibi geliyor.