Law'a yılan diyorlar Traokun hemen siperlere geçmeniz lazım hahahaAydınlat dostum neler oluyor.
Law'a yılan diyorlar Traokun hemen siperlere geçmeniz lazım hahahaAydınlat dostum neler oluyor.
Hahaha Sonunda biri beni anladı duygulandım
Law'a yılan diyeni taşa çevirir. Zira Luffy'nin dostu olduğu için affetmez yapar.Law'a yılan diyorlar Traokun hemen siperlere geçmeniz lazım hahaha
Bak artık sana bilgi bile sızdırıyorum kıymetimi bilLaw'a yılan diyeni taşa çevirir. Zira Luffy'nin dostu olduğu için affetmez yapar.
Sağol kılıç dostum.Bak artık sana bilgi bile sızdırıyorum kıymetimi bil
Sağol kılıç dostum.
Bir @Jiso bir @01746 Ro shi nan te birde senden yana şüphem yok. Dost gibi dostlar
Kardeşleri de yılan onunLaw'a yılan diyeni taşa çevirir. Zira Luffy'nin dostu olduğu için affetmez yapar.
@Jiso tam bir poşet hayranıdır.Sağlam fandır,iyi tartışır,hater bezdirir.Gerçi bana sökmez bunlar o ayrıSağol kılıç dostum.
Bir @Jiso bir @01746 Ro shi nan te birde senden yana şüphem yok. Dost gibi dostlar
Law sahnesinin Orochi ile bağlantısı bile olmayabilir. Bakın perde bitiyor bunlarda karakterlerin durumu demek için ard arda geçiş yapmış olabilir.Law Orochi'yi taklaya getirmek için bir plan yapmıştır ama risk çok büyük olduğu için totosu tutuşuyordur. O bakışı ondandır belki
Seni bir Hancock görsün de sesini kessin.Kardeşleri de yılan onun
Vaktini bekliyorum.@Jiso tam bir poşet hayranıdır.Sağlam fandır,iyi tartışır,hater bezdirir.Gerçi bana sökmez bunlar o ayrı
İşte buna katılırım. Benden 100 puan.Bağlantıdan kastım Law'ın ihanet etmesi değil Law'ın bir plan çevirmesi ve buna Orochi'yi de dahil etmesi. Luffy'nin zararına olacak hiçbir şeyi yapmaz zaten.