Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pizzagate ve Epstein Listesi

Benim anlamadığım konu tüm dünyada ismi bilinen kişilerin aptal gibi isimlerini saklamadan bu tür işlere girmiş olmaları. Koskoca Bill Gates kendi mail adresinden suç teşkil edecek mailler atıyor, şaka gibi.
O kadar güçlü olunca kimsenin sana dokunamayacağını falan düşünüyorlar galiba.Bilemiyorum cidden çok aptalca ama aynı zamanda çok insansı geliyor.Bu denli yozlaşıp insanlara akılalmaz şeyler yapacak kadar güç sahibi olunca yakalanma ve ifşa edilme fikri asla akıllarına gelmiyor sanırım.Belkide bir süre geçtikten sonra kendilerine güvenleri arttı ve tedbiri bıraktılar.

O kadar güçlü olunca kimsenin sana dokunamayacağını falan düşünüyorlar galiba.Bilemiyorum cidden çok aptalca ama aynı zamanda çok insansı geliyor.Bu denli yozlaşıp insanlara akılalmaz şeyler yapacak kadar güç sahibi olunca yakalanma ve ifşa edilme fikri asla akıllarına gelmiyor sanırım.Belkide bir süre geçtikten sonra kendilerine güvenleri arttı ve tedbiri bıraktılar.
Çocuk istismarı, işkence vs. gibi şeylerin olduğu bariz. Fakat yazıldığının aksine satanist ayinler, canlı canlı bebekleri parçalayıp yemeler falan bana abartı gibi geliyor. Sonuçta adaya götürülüp, sonra oradan sorunsuz çıkan ve günümüzde tanıklık eden kişiler var. Yani bu kadar şeytani bir oluşumun bunları da ortadan kaldırmaları gerekirdi diye düşünüyorum.

Çocuk istismarı, işkence vs. gibi şeylerin olduğu bariz. Fakat yazıldığının aksine satanist ayinler, canlı canlı bebekleri parçalayıp yemeler falan bana abartı gibi geliyor. Sonuçta adaya götürülüp, sonra oradan sorunsuz çıkan ve günümüzde tanıklık eden kişiler var. Yani bu kadar şeytani bir oluşumun bunları da ortadan kaldırmaları gerekirdi diye düşünüyorum.
Masonik ayinler falan olmuştur belki o kadar imkansız gelmiyor bu fikir ama yamyamlık,çocuk kurbanı işleri falan banada saçmalık geliyor.Çok fantastik fikirler bunlar.Zaten yeterince boktan olay olmuş olayı olmadık yerlere götürüp işi sulandırmanın manası yok bencede.

Rothschild'ların sürrealizm temalı parti fotoları vardı. Dali'yi de çağırmışlar, milyardelik, hedonizm falan bambaşka olaylar, millete ne yapacağını şaşırtıyor.

Parçalanmış bebek konseptini de yapmışlar. Stanley Kubrick, Eyes Wide Shut filmini buradan esinlenmiş herhalde.

Asıl rahatsız edici olan bunlar yargılanmayacak. Bu olay patlayalı 7 yıl oluyor deliller karatıldı,kalan tanıkların çoğu ortadan kaldırıldı ortaya saçılanlar magazinel denilerek geçiştirilecek gibi duruyor. Global Yahudi Lobisi ifşa oldu fakat bu meseleyi sadece Yahudilerle sınırlı tutmak tam Batı elitlerinin istediği şey. Herifin kankası olan adam şu an hala başkanlık makamında hakkında ne yargı kararı var ne azil süreci hiçbir şey. Eski Başkan olan herifi Kongreye konuşmaya çağırdılar adam iplemiyor bile.

Son düzenleme:
Asıl rahatsız edici olan bunlar yargılanmayacak. Bu olay patlayalı 7 yıl oluyor deliller karatıldı,kalan tanıkların çoğu ortadan kaldırıldı ortaya saçılanlar magazinel denilerek geçiştirilecek gibi duruyor. Global Yahudi Lobisi ifşa oldu fakat bu meseleyi sadece Yahudilerle sınırlı tutmak tam Batı elitlerinin istediği şey. Herifin kankası olan adam şu an hala başkanlık makamında hakkında ne yargı kararı var ne azil süreci hiçbir şey. Eski Başkan olan herifi Kongreye konuşmaya çağırdılar adam iplemiyor bile.
Komisyon davayı incelerken bu belgelerin yayınlanıp yayınlanmaması hususunda bir fikir ayrılığı oluşmuş, Trump onay verince yayınlandı. Yine de mahkeme öncesinde gün verip "şu tarihe kadar yayınlanacak" demişti, Trump bu sürede buna engel oldu da sonradan karar değiştirdi. O sürede bir şeyler yapmış, delil karartmış olabilir.

Fazla bilmesem de sosyal medyam gereksiz derecede Milyarderlerin Epstein üzerinden "namuslu iş adamı"profiline evrilme haberleriyle doldu .

Yok Elon Musk'u çağırmış o Space X ile meşgulmüş.
Yok Bill Gates'te ile korona hakkında yazışmış
En son artık Epstein'in Erdoğan'ın darbe ile indirilmesi hakkında yazışma haberi bile gördüm.

Trump'a yakın kişiler hakkında itibar yükseltecek sahte yazışmalar hazırlandığı kanaatindeyim.

Son düzenleme:
Şu an Twitter'da dönenlerin hemen hemen hepsi kolpa gibi geliyor. Yurtdışı ve Türkiye'de paylaşanlara bakıyorum hiç kaynak göremiyorum. Sanki biri alın bunları yayın demiş gibi.

Hadi diyelim hepsi gerçek ama adamlar dese ki bunlar yapay zeka ile yapılmış ve gerçek dosyalar yayımlanmayacak o zaman ne diyeceksin ki? Büyük iğrençlikler dönmüştür ama bu e-posta olayının aslı yoktur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık