Adalet Bakanlığı "gördüğünüz tüm isimler suçlu değil" diye özellikle belirtmesine rağmen her ismi geçene pedofili damgasını yapıştırıyor şu anda basın kuruluşları. Epstein, Satoshi Nakamoto gibi kim olduğu belli olmayan bir adama bile mail göndermiş biri, daha kimlere neler yazmıştır. Bizim bile adımız geçse belgelerde şaşırmam.Trump gibi berbat insanlardan %99 falan eminiz de elbet bok yoluna giden de çok isim vardır bu meselede. Epstein denilen adam bayağı nüfuzlu bir herifmiş zaten elinin uzanmadığı ilişkisinin olmadığı kimse de yokmuş. Elbet masumlar vardır aralarında.
www.instagram.com
"Anneciğim" diye belli belirsiz bir ses duyulduğu yazılmış da, birkaç kez dinlememe rağmen yakalayamadım.Videoların birinde Türk çocuk olduğu söylendi. Link vermiyorum. Twitterda gördüm.
Adalet Bakanlığı'nın dediğine göre bu yayınlananlar toplam belgeleri yüzde onu ya da on beşiymiş. Bazı isimler gizlenmiş bilerek, komisyon isimlerin neden gizlendiğine dair rapor istemiş. Bugün yarın o rapor da gelir.Ortaya çıkan şeyler yeterince berbat ve iğrençken kompo manyakları ve yalan haber yapmaktan keyif duyan sayfalar sayesinde iyice sulanıyor konu.Ortada yeterince iğrenç şey yokmuş gibi yok bebek yiyorlar yok çocuk kanı içiyorlar gibi bin tane kolpa dolanıyor hem bizde hem globelde.Pek beklentim yok ama umarım bu iğrenç şeyleri yapan şerefsizler bir ceza alırlar.
Gerçekten benimde okuduğuma göre daha tamamına kıyasla çok azı ortaya çıkan belgeler.Ortada bin tane isim dolanıyor ama bilgilerin hepsini bilmeden şuan kimin ne bok olduğunu anlamak imkansız.Olması gereken uluslararası bir temizlik ama bakalım kaç tanesine dokunacaklar.Adalet Bakanlığı'nın dediğine göre bu yayınlananlar toplam belgeleri yüzde onu ya da on beşiymiş. Bazı isimler gizlenmiş bilerek, komisyon isimlerin neden gizlendiğine dair rapor istemiş. Bugün yarın o rapor da gelir.
Benim anlamadığım konu tüm dünyada ismi bilinen kişilerin aptal gibi isimlerini saklamadan bu tür işlere girmiş olmaları. Koskoca Bill Gates kendi mail adresinden suç teşkil edecek mailler atıyor, şaka gibi.Gerçekten benimde okuduğuma göre daha tamamına kıyasla çok azı ortaya çıkan belgeler.Ortada bin tane isim dolanıyor ama bilgilerin hepsini bilmeden şuan kimin ne bok olduğunu anlamak imkansız.Olması gereken uluslararası bir temizlik ama bakalım kaç tanesine dokunacaklar.