Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Gördüm ama o oynanış sarmadı beni. Legioner geçmek lazım hem stack için.
Ufak bir düzenleme yapabilirlerdi ya böyle ortadan kaldırma işine karşıyım. Haritalarda herhangi bir tekinsizlik kalmamış oluyor bu şekilde.
Adam oyunda yeni o yüzden ölüyor la ceset patlatmadan sakınma o kadar mesele değil, hem çok delaylı hem de çok fazla uyaran var.
Adam akıllı efekt bir tek şişman turuncu moblarda var. Ben bu dünyaya patlamaya geldim diyor 5 km öteden. Geri kalanların çoğunda neye öldüğünü kavrayamıyorsun bile. Bin tane video var çoğu zaman yavaşlatılmış halde izlememe rağmen ekrandaki adamın neye öldüğünü algılayamıyordum. İkisinin arasını bulmak zor değil, eski haline döndürmesinler yeter. Gemling şart değil onun için. Onunla daha iyi olur sadece ama Monk'un da gideri var.

Adam akıllı efekt bir tek şişman turuncu moblarda var. Ben bu dünyaya patlamaya geldim diyor 5 km öteden. Geri kalanların çoğunda neye öldüğünü kavrayamıyorsun bile. Bin tane video var çoğu zaman yavaşlatılmış halde izlememe rağmen ekrandaki adamın neye öldüğünü algılayamıyordum. İkisinin arasını bulmak zor değil, eski haline döndürmesinler yeter. Gemling şart değil onun için. Onunla daha iyi olur sadece ama Monk'un da gideri var.
Shatter efekt ilk oyunda da en beğendiğim farm şekliydi ya o yüzden mevcudu yükseltip(icestrike) devam ederim.

Shatter efekt ilk oyunda da en beğendiğim farm şekliydi ya o yüzden mevcudu yükseltip(icestrike) devam ederim.
Shatter efekt ile temizliyorum ekranı şu an. Bu oyundaki güncel buildlerin çoğu herald of ice'a bağımlı. Thunder + Ice aktif moblara dokunmadan ekranı patlatıp geçiyorum. Ice strike yerine Tempest Flurry kullanıyorum onun kendinden hareket hızı var ve stat kasınca aşırı hızlı hareket etmeni sağlıyor diye.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık