Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Gördüm ama o oynanış sarmadı beni. Legioner geçmek lazım hem stack için.
Ufak bir düzenleme yapabilirlerdi ya böyle ortadan kaldırma işine karşıyım. Haritalarda herhangi bir tekinsizlik kalmamış oluyor bu şekilde.
Adam oyunda yeni o yüzden ölüyor la ceset patlatmadan sakınma o kadar mesele değil, hem çok delaylı hem de çok fazla uyaran var.
Adam akıllı efekt bir tek şişman turuncu moblarda var. Ben bu dünyaya patlamaya geldim diyor 5 km öteden. Geri kalanların çoğunda neye öldüğünü kavrayamıyorsun bile. Bin tane video var çoğu zaman yavaşlatılmış halde izlememe rağmen ekrandaki adamın neye öldüğünü algılayamıyordum. İkisinin arasını bulmak zor değil, eski haline döndürmesinler yeter. Gemling şart değil onun için. Onunla daha iyi olur sadece ama Monk'un da gideri var.

Adam akıllı efekt bir tek şişman turuncu moblarda var. Ben bu dünyaya patlamaya geldim diyor 5 km öteden. Geri kalanların çoğunda neye öldüğünü kavrayamıyorsun bile. Bin tane video var çoğu zaman yavaşlatılmış halde izlememe rağmen ekrandaki adamın neye öldüğünü algılayamıyordum. İkisinin arasını bulmak zor değil, eski haline döndürmesinler yeter. Gemling şart değil onun için. Onunla daha iyi olur sadece ama Monk'un da gideri var.
Shatter efekt ilk oyunda da en beğendiğim farm şekliydi ya o yüzden mevcudu yükseltip(icestrike) devam ederim.

Shatter efekt ilk oyunda da en beğendiğim farm şekliydi ya o yüzden mevcudu yükseltip(icestrike) devam ederim.
Shatter efekt ile temizliyorum ekranı şu an. Bu oyundaki güncel buildlerin çoğu herald of ice'a bağımlı. Thunder + Ice aktif moblara dokunmadan ekranı patlatıp geçiyorum. Ice strike yerine Tempest Flurry kullanıyorum onun kendinden hareket hızı var ve stat kasınca aşırı hızlı hareket etmeni sağlıyor diye.

Arkadaşlar rünler çıkmıyor mu ya? :S Silahı çöpe attım rünler nerde diye bakıyorum. başka bi silaha da denemek için saçma bir rün bastım... Ne rünleri öneririsiniz full resistance mı kasayım?

Otaku diye bı adam bana invate attı.Act1 village deki mapi geçememiş birlikte mapi temizledik.Poe de ilk arkadaşım oldu.

Falling Thunde dan Thempeste geçtim. yakın dövüş stilinde zorlanıyorlarum şuan ama alışırım ins. Falling de Q spamliyodum ne güzel xd

Arkadaşlar rünler çıkmıyor mu ya? :S Silahı çöpe attım rünler nerde diye bakıyorum. başka bi silaha da denemek için saçma bir rün bastım... Ne rünleri öneririsiniz full resistance mı kasayım?
Sökemiyorsun, yerine yenisini takıyorsun. Resistlerini 75 sınırına dayamaya bak. Levellingde lazım olacak kısım bu.

Ulan deli gibi oynuyorum biraz boş vaktim vardı alayım dedim bırakamıyorum. Path of Exile 1 'idi oynadım bu kadar sarmamıştı bu monk başka bir şey ya charge yapıp yapıp vurasım geliyor kafalarına sürekli, ALT tuşuna basıp her şeyi görebiliyorsun neyin ne olduğunu sonra skill videoları koymuşlar adam bide anlatıyor baya yeni oyuncu dostu yapmışlar oyunu sonra gemlerin silah üstüne koyulmaması güzel olmuş POE'de bir sürü item ve farklı renklerde gem slotları vardı çok karışıyordu adamın kafası ben baya sevdim oyunu.

Tabi oyunun veteranlarına çok basitleştirilmiş gibi gelebilir oyun ona bir şey diyemeyeceğim :S

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık