Diğerleri o kadar elzem değil. Waystone tab gelince ona harcarsın.Currency stash tab aldım başka ne almamı öneririsiniz? 225 pointim kaldı.
Diğerleri o kadar elzem değil. Waystone tab gelince ona harcarsın.Currency stash tab aldım başka ne almamı öneririsiniz? 225 pointim kaldı.
Hilkat garibesi bir mekanikti kaldırmaları isabet oldu. Halka şeklinde beliren ateş, buz, yıldırım vs efektlerini bırakabilirlerdi gerçi ama ölen mobun yanından geçerken ya da loot alırken ekranda beliren milyon tane efektten ötürü sittin sene algılayamayacağın geri zekalı mekaniklere ölmek tasarım hatasıydı direkt. Her çöp mob sonrası uzakta sigarını yakıp ortamın sakinleşmesini beklemek oyunun akıcılığına vurulmuş büyük bir darbeydi.Çok ağır bir nerf atılmış yaratıklara. Rare/magic mobların yere bıraktığı bombalar yaratıkları kestiğin gibi ortadan kayboluyor. Ee Arbiter harici neye ölecek bu insanlar elinizin ayarı olsun ya.
O şeylere 50 kere falan ölmüşümdür de yaratık öldüğü gibi yok olmalarının hiçbir anlamı yok. Hasarlarına bir düzenleme şarttı zaten, bu hali komik olmuş. Yaratıktan bağımsız bir obje direkt yok oluyor. Sorunu halının altına süpürmüşler. Oyunun bu hali diablo4'ten hallice olmuş. Bam güm dal.Hilkat garibesi bir mekanikti kaldırmaları isabet oldu. Halka şeklinde beliren ateş, buz, yıldırım vs efektlerini bırakabilirlerdi gerçi ama ölen mobun yanından geçerken ya da loot alırken ekranda beliren milyon tane efektten ötürü sittin sene algılayamayacağın geri zekalı mekaniklere ölmek tasarım hatasıydı direkt. Her çöp mob sonrası uzakta sigarını yakıp ortamın sakinleşmesini beklemek oyunun akıcılığına vurulmuş büyük bir darbeydi.
Arbiter demişken o da komedi olmuş. Yüksek zorluk seviyelerinde sürekli alev halkaları açtığı saldırısını tekrarlıyor ve bundan kurtulmak oyun bilgisi, yetenek vs değil çok büyük oranda şans gerektiriyor. Elden Ring dlcnin son bossunun ilk hali bundan daha adil bir dövüştü öyle söyleyeyim.
@Nie Li
Premium quad stash tabı alabilirsin. 4 tane tabın tek bir tabde toplanmış hali ve içindeki her şeyi satabilirsin. Ticaret için çok iyi olur.
Yerden halka şeklinde çıkan bombalara hiç ölmedim ben. Öldüklerim görülmeyen, anlaşılmayan ölüm sonrası efektler ve saldırılardı. En önemli şey onların kalkmış olması çünkü bu gözükenler geri gelse, kaybolmasa dahi zaten ölmezsin. İlk oyunda da map modlarının boku çıkmadığı müddetçe ölmüyordu karakterimiz. Demigod olma yolunda emin adımlarla ilerlerken kıçı kırık rare moblara ölme zaten anasını satayımO şeylere 50 kere falan ölmüşümdür de yaratık öldüğü gibi yok olmalarının hiçbir anlamı yok. Hasarlarına bir düzenleme şarttı zaten, bu hali komik olmuş. Yaratıktan bağımsız bir obje direkt yok oluyor. Sorunu halının altına süpürmüşler. Oyunun bu hali diablo4'ten hallice olmuş. Bam güm dal.
İşte şimdi oynanacak kıvama gelmiş.Oyunun bu hali diablo4'ten hallice olmuş.
Ben currencyi alacağım diye çok öldüm:d Bir de monk ile zıpla-vur-patlat şeklinde oynadığım için bombaları bazen görmüyordum, 3 tanesi öldürüyordu işte. Uzakçılar için zaten sıkıntı yoktu o konuda. Fazla kolay olmuş böyle.Yerden halka şeklinde çıkan bombalara hiç ölmedim ben. Öldüklerim görülmeyen, anlaşılmayan ölüm sonrası efektler ve saldırılardı. En önemli şey onların kalkmış olması çünkü bu gözükenler geri gelse, kaybolmasa dahi zaten ölmezsin. İlk oyunda da map modlarının boku çıkmadığı müddetçe ölmüyordu karakterimiz. Demigod olma yolunda emin adımlarla ilerlerken kıçı kırık rare moblara ölme zaten anasını satayım
Bu halinde oyun süresi %20 kısalır. Bir iki dokunuşla da çin mobil evrenine geçer. Yazık olur.İşte şimdi oynanacak kıvama gelmiş.
Hala Monk'taysan attribute stackinge geç. Feci zevkli. Başlangıç için 15 - 20 divine gözden çıkar tabi. Oyunu kolaylaştıran her şeye (heraldlar misal) nerf geleceğini hesaba katarsan yersiz ölüm efektlerinin oluşturacağı yapay zorluğa gerek kalmayacağını görürsün keko. Bir arpg, yere düşen lootu almaya çalışırken adamı şu moda sokuyorsa büyük sıkıntı vardır;Ben currencyi alacağım diye çok öldüm:d Bir de monk ile zıpla-vur-patlat şeklinde oynadığım için bombaları bazen görmüyordum, 3 tanesi öldürüyordu işte. Uzakçılar için zaten sıkıntı yoktu o konuda. Fazla kolay olmuş böyle.
Bu halinde oyun süresi %20 kısalır. Bir iki dokunuşla da çin mobil evrenine geçer. Yazık olur.
Hala daha ölen var bak arti sana bıçağı çekse hakkı var @kekomancerMis gibi waystone denk geliyor. Haritaya giriyoruz. Corpse explosive saçmalığı yüzünden bir anda ölüyorum... Güzelim xp ve harita gidiyor. Ayar oluyorum şu rare mobların bu özelliğine.
Gördüm ama o oynanış sarmadı beni. Legioner geçmek lazım hem stack için.Hala Monk'taysan attribute stackinge geç. Feci zevkli. Başlangıç için 15 - 20 divine gözden çıkar tabi. Oyunu kolaylaştıran her şeye (heraldlar misal) nerf geleceğini hesaba katarsan yersiz ölüm efektlerinin oluşturacağı yapay zorluğa gerek kalmayacağını görürsün keko. Bir arpg, yere düşen lootu almaya çalışırken adamı şu moda sokuyorsa büyük sıkıntı vardır;