Oyunun optimizasyonu zaten kötüydü. Son patch sonrası rezalet hale geldi. Ekstra 20 - 25 fps kayıp var çoğu mapte. 144 ile baslayan macera sıklıkla 44 ile sonuçlanıyor
Ya gerçekten öyle optimizasyon çok kötü, Bende lag problemide oluyor. Geceleri biraz daha rahatlıyor... Düzelir mi bu optimizasyon bilemedim. Sürekli konuşmalarınızdan görüyorum o nerflerniyor baska birşey in drop ratei arttırılıyor bunlardan en önemlisi optimizasyon onun hakkında birşey yapiliyormu acaba...Oyunun optimizasyonu zaten kötüydü. Son patch sonrası rezalet hale geldi. Ekstra 20 - 25 fps kayıp var çoğu mapte. 144 ile baslayan macera sıklıkla 44 ile sonuçlanıyor
Bir kaç gün içerisinde çığ gibi büyüyecek olan şikayetlerden ötürü ilk işleri bunu düzeltmek olacaktır. Bu oyuna hayli hayli yetecek sistemler bildiğin acı çekiyor. Bu şekilde devam etmesi imkansız.Ya gerçekten öyle optimizasyon çok kötü, Bende lag problemide oluyor. Geceleri biraz daha rahatlıyor... Düzelir mi bu optimizasyon bilemedim. Sürekli konuşmalarınızdan görüyorum o nerflerniyor baska birşey in drop ratei arttırılıyor bunlardan en önemlisi optimizasyon onun hakkında birşey yapiliyormu acaba...
biliyorsundur belki ama burada https://maxroll.gg/poe2/planner/community-builds genelde iyi buildler var. ben genelde buradan bakıyorum build işlerine.Oyunun trade kısmı feci sarıyor ya. Geçen iyi tier düşürdüğüm bir yüzüğe ex basmıştım 2 tane. Böyle resistleri iyi güzel bir yüzük haline geldi. 30 exalted'a sattım bugün. Çok fazla exalted değil ama bu bile keyif veriyor baya. Kendi düşürdüğün itemden kar edince insan bir mutlu oluyor
Ayrıca herhalde endgame tayfa için Ritual tabletler önemli baya. Bir yerde değerli diye gördüm. Bugün iki tane düştü ve 55 exalted'a sattım ikisinide. Güzel divine ve exalted oldu. Zarokh'u da bugün kestim. Ascendant puanlarını alma işinden de kurtuldum. 1-2 divine daha düşürürsem sağlam bir build yapıcam Gemling için.
Gemling için baktığım çoğu buildte ya Crossbow yok ya da Grenade build var. Grenade oynayasım yok ama başka da seçeneğim yok gibi Crossbow için. Witchunter ile oynanan buildler çok ilgimi çekti ama sanki sırıtır gibi geliyor Gemling ile oynasam.
Aynen burayı kullanıyordum ben zaten Moba ile birlikte.biliyorsundur belki ama burada https://maxroll.gg/poe2/planner/community-builds genelde iyi buildler var. ben genelde buradan bakıyorum build işlerine.