Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Full kritik ice strike oynuyorum. Oyunda bir yüzük var, Heral of Ice'ın shattering etkisini tüm ekrana yayıyor. Bir anda koca ekrandaki her şeyi dondurup parçalamak müthiş his. Tüm düşmanların üzerinde otomatik shattering palm etkisi var gibi düşün. Bu yüzden clear için ikinci bir skille ihtiyaç duymadan 4 aura + hand of chayula gidebiliyorum.
Aynı yüzükle levelling yaptım zaten, fark muazzam.

Teşekkürler arkadaşlar valla mana stack harbi absürt bir şey ama monkun da aşağı kalır yanı yok bence blinki bir tutturdum mu haritayı ekran ekran temizleyerek gidiyorum o da nerf yiyebilir

O haritada değil. Geçiş yerleri levelling bölgesinde. Ama çok uğraştırır seni. Taxiler var 35-40exe 8 puanı da tekte alıyorsun.
Bir bakayım o zaman. Ben bu Djinn Barya itemlerinde yazana hiç dikkat etmiyordum. Bir kez kullandığımda anlamadığım şekilde 2.kısma geldim ve bu Hadi ve Rafiq bossunu yendim. Meğer itemlerin üzerinde yazıyormuş bunu kullanıp girersen ascendary puanı kazanırsın diye. Depoda varmış bir tane 68 level seviye. Floor 3'e geçebiliyordum ama bu sefer bu Hadi ve Rafiq benim içimden geçti ve diğer seviyeye geçemeden elendim. Baya zor geldi bu. Bossa kadar rahat geldim ama Boss çok kolay yendi.

Benim resistler allaha emanet zaten. Nasıl olduğunu anlamadım ama bazıları nedense eksi seviyede.

Bir bakayım o zaman. Ben bu Djinn Barya itemlerinde yazana hiç dikkat etmiyordum. Bir kez kullandığımda anlamadığım şekilde 2.kısma geldim ve bu Hadi ve Rafiq bossunu yendim. Meğer itemlerin üzerinde yazıyormuş bunu kullanıp girersen ascendary puanı kazanırsın diye. Depoda varmış bir tane 68 level seviye. Floor 3'e geçebiliyordum ama bu sefer bu Hadi ve Rafiq benim içimden geçti ve diğer seviyeye geçemeden elendim. Baya zor geldi bu. Bossa kadar rahat geldim ama Boss çok kolay yendi.

Benim resistler allaha emanet zaten. Nasıl olduğunu anlamadım ama bazıları nedense eksi seviyede.
Senin çarı baştan gözden geçirmek lazım. Kaç ascendant puanı var üzerinde?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık