Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Endgame Tier 1 ile 10 bölge bitirdim ve atlas skill point aldım fakat waystone tier 2 Doryani denen adamda satılmıyor. Bölgelerden de neredeyse hiç düşmüyor. 1-2 tane düştü. Bende tier 1 ile endgame haritasında diğer bölgeleri bitiriyorum ama tamamen bitirdiğimde tekrar dönebilecek miyim ? Endgame haritasında ilerliyorum kafama göre ama oynayıp bitirdiğim bölgeye tekrar dönemediğimi farkettim.
Aynı tier üç adet waystoneu reforge ederek bir adet üst tier waystonea dönüştürüyorsun. Atlas puanlarından waystone düşme oranını arttıran bir node var, onu al harita sıkıntısı çekiyorsan.

Yarım metrekare alana ritüel koymuşlar o alanın tamamı kaplayacak da hortum salmışlar, ezelin anası kör melo koklayarak map dizayn etse oraya ritüel koymazdı. Böyle müptezel çalışanlara sahip ggg

Aynı tier üç adet waystoneu reforge ederek bir adet üst tier waystonea dönüştürüyorsun. Atlas puanlarından waystone düşme oranını arttıran bir node var, onu al harita sıkıntısı çekiyorsan.
Öyle yapacağım gibi. İtem düşürmeye oranına vermiştim atlas puanlarını ama waystone düşmüyor hiç haritalardan. Waystone için 5k gold vere vere bitecek para. Refund edip waystone düşürme oranına vereceğim.

Yarım metrekare alana ritüel koymuşlar o alanın tamamı kaplayacak da hortum salmışlar, ezelin anası kör melo koklayarak map dizayn etse oraya ritüel koymazdı. Böyle müptezel çalışanlara sahip ggg
Bugün yaşadım bende bunu. Zaten mercenary oynuyorum. Glacial bolt + fragment rounds ile kesiyorum toplu düşmanları. Yarım metrekare alana Glacial bolt atınca hareket edecek yer kalmıyor....

Öyle yapacağım gibi. İtem düşürmeye oranına vermiştim atlas puanlarını ama waystone düşmüyor hiç haritalardan. Waystone için 5k gold vere vere bitecek para. Refund edip waystone düşürme oranına vereceğim.

Bugün yaşadım bende bunu. Zaten mercenary oynuyorum. Glacial bolt + fragment rounds ile kesiyorum toplu düşmanları. Yarım metrekare alana Glacial bolt atınca hareket edecek yer kalmıyor....
Fazlasıyla birikti bende. Verebilirim.

91 levele ulaşmak üzereyim monkla biraz sıkılır gibi oldum. Mapler rahat dönülüyor artık corraptedla waystoneyi 16 yapıp +1 map özelliğiyle falan dönüyorum. Başka bir klas denemeyi düşünüyorum var mı tavsiye edeceğiniz zevkli klas?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık