Yanlış yazmış olabilir misin?Valla mis gibi olur. artyomdh#6511 benim nick.
Yanlış yazmış olabilir misin?Valla mis gibi olur. artyomdh#6511 benim nick.
Titan, witchhunter, deadeye kastım. Şimdi monk kasıyorum. Monk en eğlencelisi oldu.91 levele ulaşmak üzereyim monkla biraz sıkılır gibi oldum. Mapler rahat dönülüyor artık corraptedla waystoneyi 16 yapıp +1 map özelliğiyle falan dönüyorum. Başka bir klas denemeyi düşünüyorum var mı tavsiye edeceğiniz zevkli klas?
Monk'tan daha çok zevk verecek bir class yok. Hareket hızından ötürü Deadeye deneyebilirsin ama yeni karakter kasmak yerine gelecek olan sınıfları beklemeni tavsiye ederim.91 levele ulaşmak üzereyim monkla biraz sıkılır gibi oldum. Mapler rahat dönülüyor artık corraptedla waystoneyi 16 yapıp +1 map özelliğiyle falan dönüyorum. Başka bir klas denemeyi düşünüyorum var mı tavsiye edeceğiniz zevkli klas?
Güzel vuruyor seri ama çok oynadım galiba biraz başka şeylere bakmayı düşünüyorum. Mana stack sorcerer a bakasım varTitan, witchhunter, deadeye kastım. Şimdi monk kasıyorum. Monk en eğlencelisi oldu.
Leveling çok sıkıcı ve bir iki haftaya feci nerf yiyecektir üstelik adam akıllı bir hale getirmek de bayağı tuzluGüzel vuruyor seri ama çok oynadım galiba biraz başka şeylere bakmayı düşünüyorum. Mana stack sorcerer a bakasım var
Diğer monk oynanışlarına bakabilirsin, mana stack sorc oyunun en kırık buildi. Ama oynanış mehh.Güzel vuruyor seri ama çok oynadım galiba biraz başka şeylere bakmayı düşünüyorum. Mana stack sorcerer a bakasım var
Keke'nin monkunu izledim bir kaç saat, oynanışı bir şeye benzemiyor ama ilginç bir hasarı var.Leveling çok sıkıcı ve bir iki haftaya feci nerf yiyecektir üstelik adam akıllı bir hale getirmek de bayağı tuzlu
Karakter kıvama geldiğinde şu tarz şeyler izletebilir sana kekoKeke'nin monkunu izledim bir kaç saat, oynanışı bir şeye benzemiyor ama ilginç bir hasarı var.
İce Strike/Shattering palm oynanışı en güzeli de fazla riskli göründüğü için Tempest'e çevirdim.Karakter kıvama geldiğinde şu tarz şeyler izletebilir sana keko
Full kritik ice strike oynuyorum. Oyunda bir yüzük var, Heral of Ice'ın shattering etkisini tüm ekrana yayıyor. Bir anda koca ekrandaki her şeyi dondurup parçalamak müthiş his. Tüm düşmanların üzerinde otomatik shattering palm etkisi var gibi düşün. Bu yüzden clear için ikinci bir skille ihtiyaç duymadan 4 aura + hand of chayula gidebiliyorum.İce Strike/Shattering palm oynanışı en güzeli de fazla riskli göründüğü için Tempest'e çevirdim.