Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

91 levele ulaşmak üzereyim monkla biraz sıkılır gibi oldum. Mapler rahat dönülüyor artık corraptedla waystoneyi 16 yapıp +1 map özelliğiyle falan dönüyorum. Başka bir klas denemeyi düşünüyorum var mı tavsiye edeceğiniz zevkli klas?
Titan, witchhunter, deadeye kastım. Şimdi monk kasıyorum. Monk en eğlencelisi oldu.

91 levele ulaşmak üzereyim monkla biraz sıkılır gibi oldum. Mapler rahat dönülüyor artık corraptedla waystoneyi 16 yapıp +1 map özelliğiyle falan dönüyorum. Başka bir klas denemeyi düşünüyorum var mı tavsiye edeceğiniz zevkli klas?
Monk'tan daha çok zevk verecek bir class yok. Hareket hızından ötürü Deadeye deneyebilirsin ama yeni karakter kasmak yerine gelecek olan sınıfları beklemeni tavsiye ederim.

Bu oyundaki Monk hakikaten arpg dünyası için 2.0 güncellemesi olmuş. Müthiş çar

İce Strike/Shattering palm oynanışı en güzeli de fazla riskli göründüğü için Tempest'e çevirdim.
Full kritik ice strike oynuyorum. Oyunda bir yüzük var, Heral of Ice'ın shattering etkisini tüm ekrana yayıyor. Bir anda koca ekrandaki her şeyi dondurup parçalamak müthiş his. Tüm düşmanların üzerinde otomatik shattering palm etkisi var gibi düşün. Bu yüzden clear için ikinci bir skille ihtiyaç duymadan 4 aura + hand of chayula gidebiliyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık