Ranger var. Sonrasında gelecek assasin falan da var. Monk dene bak, seversin.Rogue göremedim oyunda?
Ranger var. Sonrasında gelecek assasin falan da var. Monk dene bak, seversin.Rogue göremedim oyunda?
Assassin gelene kadar yokum.(paralı olduğu için gelemiyorum)Ranger var. Sonrasında gelecek assasin falan da var. Monk dene bak, seversin.
Başlamak için baya kötü bir tercih olmuş.Satın almak istemedim PoE 1 deneyelim bari dedim. Witch denedim ardından Warrior denedim warrior çok zor değilmi ya Witch ile dibime gelene kadar kesiyorum herkesi warrior ile ilk bossa bile öldüm adam tokatlıyor beni... Warrior ile Kite mı atmam gerek sürekli... Lolde adc ile kite atardık şimdi warrior ile mi atıcam warriorum ben ya ağız burun girmem lazım değil mi ? ... Marauder di sanırım warrior dediğim sınıf.
Ne onerirsin? Hangisi daha kolay olur witche geri mi döneyim?Başlamak için baya kötü bir tercih olmuş.
Witch öneririm ama guide bakman lazım. Aktif/pasif yeteneklerle skill ağacının etkileşimini kendi başına çözmen çok uzun zamanını alır. Zaten ilk oyun ile ikinci oyunun çok az ortak noktası var ki ikinci oyun tam sürüme geçtiğinde ilk oyunda çok az insan kalacak.Ne onerirsin? Hangisi daha kolay olur witche geri mi döneyim?
Teşekkürler, kekem.Witch öneririm ama guide bakman lazım. Aktif/pasif yeteneklerle skill ağacının etkileşimini kendi başına çözmen çok uzun zamanını alır. Zaten ilk oyun ile ikinci oyunun çok az ortak noktası var ki ikinci oyun tam sürüme geçtiğinde ilk oyunda çok az insan kalacak.
İkinci oyun gelene kadar bunu oynayacağım diyorsan
Duelist-Slayer/Frost Blade
Templar-Hierophant/ İce nove-Frostbolt öneririm. İlkini kavraman daha rahat olur.
Dostum bu şekilde öğrenmen aşırı uzun sürer başlangıç için detaylıca hazırlanmış bir rehberi takip ederek oyunu ve oyunun mekaniklerini anlamaya çalışırşan çok daha kolay ve eğlenceli olur. Poe'de sınıflar klasik rpg mantığıyla ayrılmaz ascendancy olarak adlandırılan alt sınıflar önemlidir daha çok. Ve her karakter hemen hemen her şeyi oynayabilir. Yeni başlayanlar için Pohx'in Righteous Fire buildinin en güncel haliyle oyuna başlamak en anlaşılır ve kolay deneyim olur büyük ihtimalle. Bu adam poe için en detaylı rehber videoları hazırlayan adam çünkü her lig aynı buildi oynuyor bir bakın netten hoşuna giderse devam edersin.Satın almak istemedim PoE 1 deneyelim bari dedim. Witch denedim ardından Warrior denedim warrior çok zor değilmi ya Witch ile dibime gelene kadar kesiyorum herkesi warrior ile ilk bossa bile öldüm adam tokatlıyor beni... Warrior ile Kite mı atmam gerek sürekli... Lolde adc ile kite atardık şimdi warrior ile mi atıcam warriorum ben ya ağız burun girmem lazım değil mi ? ... Marauder di sanırım warrior dediğim sınıf.