Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Satın almak istemedim PoE 1 deneyelim bari dedim. Witch denedim ardından Warrior denedim warrior çok zor değilmi ya Witch ile dibime gelene kadar kesiyorum herkesi warrior ile ilk bossa bile öldüm adam tokatlıyor beni... Warrior ile Kite mı atmam gerek sürekli... Lolde adc ile kite atardık şimdi warrior ile mi atıcam warriorum ben ya ağız burun girmem lazım değil mi ? ... Marauder di sanırım warrior dediğim sınıf.

Satın almak istemedim PoE 1 deneyelim bari dedim. Witch denedim ardından Warrior denedim warrior çok zor değilmi ya Witch ile dibime gelene kadar kesiyorum herkesi warrior ile ilk bossa bile öldüm adam tokatlıyor beni... Warrior ile Kite mı atmam gerek sürekli... Lolde adc ile kite atardık şimdi warrior ile mi atıcam warriorum ben ya ağız burun girmem lazım değil mi ? ... Marauder di sanırım warrior dediğim sınıf.
Başlamak için baya kötü bir tercih olmuş.

Ne onerirsin? Hangisi daha kolay olur witche geri mi döneyim?
Witch öneririm ama guide bakman lazım. Aktif/pasif yeteneklerle skill ağacının etkileşimini kendi başına çözmen çok uzun zamanını alır. Zaten ilk oyun ile ikinci oyunun çok az ortak noktası var ki ikinci oyun tam sürüme geçtiğinde ilk oyunda çok az insan kalacak.
İkinci oyun gelene kadar bunu oynayacağım diyorsan
Duelist-Slayer/Frost Blade
Templar-Hierophant/ İce nove-Frostbolt öneririm. İlkini kavraman daha rahat olur.

Witch öneririm ama guide bakman lazım. Aktif/pasif yeteneklerle skill ağacının etkileşimini kendi başına çözmen çok uzun zamanını alır. Zaten ilk oyun ile ikinci oyunun çok az ortak noktası var ki ikinci oyun tam sürüme geçtiğinde ilk oyunda çok az insan kalacak.
İkinci oyun gelene kadar bunu oynayacağım diyorsan
Duelist-Slayer/Frost Blade
Templar-Hierophant/ İce nove-Frostbolt öneririm. İlkini kavraman daha rahat olur.
Teşekkürler, kekem.

Steamden giriyorum 30 dk de bir farklı Mapa geçince donuyor oyun aç kapa yapmam gerekiyor sebebini bilen veya daha önce başına gelen var mı? Harita değişme ekranın da donuyor.

Dostum bu şekilde öğrenmen aşırı uzun sürer başlangıç için detaylıca hazırlanmış bir rehberi takip ederek oyunu ve oyunun mekaniklerini anlamaya çalışırşan çok daha kolay ve eğlenceli olur. Poe'de sınıflar klasik rpg mantığıyla ayrılmaz ascendancy olarak adlandırılan alt sınıflar önemlidir daha çok. Ve her karakter hemen hemen her şeyi oynayabilir. Yeni başlayanlar için Pohx'in Righteous Fire buildinin en güncel haliyle oyuna başlamak en anlaşılır ve kolay deneyim olur büyük ihtimalle. Bu adam poe için en detaylı rehber videoları hazırlayan adam çünkü her lig aynı buildi oynuyor bir bakın netten hoşuna giderse devam edersin.

Poex 1de gladyatörüm var rezistlerimde 60dan fazla lakin hala tier 1 mapda tek atıyo piç kurusu moblar ve bossları hiç saymıyorum bile. Bence sorun herkez çok güçlenince moblarıda güçlendirdiler ve olanda benim gibi gariban nooblara oluyor. Resist al ölmezsin felan yalan çok güzle ölüyorsun 3500 üstü evade de var ama bi boka yaramıyor. Mobları öldürmek çok kolay ama tek attıklarından hayatta kalmak imkansız gibi walla soğudum oyundan.

Poex 2 çıkınca onada bir bakacam ama o daha iyi gibi bilemiyorum şahsen ben soğudum oyundan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık