Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Karakterimiz ilk oyundakinin ancak yarı hızında hareket edebilecek şekilde yavaşlatılmışken mobların hızı ilk oyundaki ile aynı bırakılmış diyerek bu tezatlığa sövmüşse keko, 2024 yılı için haklılık kotasını doldurmuştur. Bu sövgü 2025'in ilk birkaç ayını da kurtarır hatta.
Oyunda rmt almış başını gitmiş yalnız. Korkunç paralardan bahsediliyor. 6 act 150 dolar gibi bir şey gördüm geçen.

İlk oyunun da vardı ama bu fiyatlar değildi. Divine orblar 2-4 dolar arası:d bu şekilde bir piyasa olursa ana oyun için bir şeyler ayarlamak lazım.
Tespit ve kalıcı ban oyun ftp olduğu için bunun önünü kesemez de şimdi, neyse bize artık eşyayı satışa koyduğumuz an belirlediğimiz fiyatı verenin otomatik olarak ödemeyi yapıp aldığı trade sistemini getirsinler de gerisi çok da fifi

Oyunu indirdim ve oyunla ilgili bir fikrim yok. Monk seçtiysem sadece bu sınıfa ait skilleri mi seçmeliyim ya da diğerlerini seçebiliyor muyum? 1 tane de unique eşya düştü, üzerinde level vs. göremedim. Karakterin seviyesine göre mi ayarlanıyor?

Oyunu indirdim ve oyunla ilgili bir fikrim yok. Monk seçtiysem sadece bu sınıfa ait skilleri mi seçmeliyim ya da diğerlerini seçebiliyor muyum? 1 tane de unique eşya düştü, üzerinde level vs. göremedim. Karakterin seviyesine göre mi ayarlanıyor?
Diğer sınıfları da seçebilirsin. Ama genel olarak monk skilleri daha iyi olur. Mesela büyücü skilleri açacaksan atlastan int vermen gerekebilir. Bu durumda da monka uygun zırh için statların yetersiz kalabilir. Atlası sıfırlama seçeneğin var. Ek olarak oyunda istemediğin kadar skill açma taşı düşecektir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık