POE2 gel ya keseriz biz bossları. İngilizce sürüme geçiyorum zaten Japonya serverına beklerim. Sen pingle de akarsınBen vazgeçtim. Monster'ı alayım en iyisi.
Daha çıkmamış oyuna skip de gelmesin ya haritalara ekstra mekanikler eklemeyeceklerse kırpmak daha mantıklı o zaman.Oyunu hızlandıracak şeyleri bilerek kaldırmışlar. Biraz kırpmaları lazım yada skip getirmeleri lazım. Arası yok gibi.
Bulunduğun sezon bir karakterle bitirdiysen başka bir karakter açtığında tekrar campaign kısmı skiplenebilir olması lazım ama buna da pek yanaşacaklarını düşünmüyorum. Grimdawn'da vardı benzer bir sistem.Daha çıkmamış oyuna skip de gelmesin ya haritalara ekstra mekanikler eklemeyeceklerse kırpmak daha mantıklı o zaman.
Zengin abim hemen yapıştırmış parayı. Ben beleşe oynarım çıkınca.POE2 gel ya keseriz biz bossları. İngilizce sürüme geçiyorum zaten Japonya serverına beklerim. Sen pingle de akarsın
Grim Dawn çok daha uzun,fazla campaign içeriğine sahip olduğundan normal geliyor o bana ve campaignleri skiplemek için 3 zorlukta da oyunu bitirip questleri yapıp meritleri kullanman gerekiyor. POE grim dawn kadar uzun değil ve lig sistemi yok grim dawnın.Bulunduğun sezon bir karakterle bitirdiysen başka bir karakter açtığında tekrar campaign kısmı skiplenebilir olması lazım ama buna da pek yanaşacaklarını düşünmüyorum. Grimdawn'da vardı benzer bir sistem.
Diğer actlar kapalı diye buna başvurdular o zaman.@kekomancer ben bu yazıyı görmemiştim tam halinde yeni birisi için 80 saat falan sürer herhalde campaign ''We are planning to be adding content to roughly double the size of the current game during Early Access and into Release."