Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Daha çıkmamış oyuna skip de gelmesin ya haritalara ekstra mekanikler eklemeyeceklerse kırpmak daha mantıklı o zaman.
Bulunduğun sezon bir karakterle bitirdiysen başka bir karakter açtığında tekrar campaign kısmı skiplenebilir olması lazım ama buna da pek yanaşacaklarını düşünmüyorum. Grimdawn'da vardı benzer bir sistem.

Bulunduğun sezon bir karakterle bitirdiysen başka bir karakter açtığında tekrar campaign kısmı skiplenebilir olması lazım ama buna da pek yanaşacaklarını düşünmüyorum. Grimdawn'da vardı benzer bir sistem.
Grim Dawn çok daha uzun,fazla campaign içeriğine sahip olduğundan normal geliyor o bana ve campaignleri skiplemek için 3 zorlukta da oyunu bitirip questleri yapıp meritleri kullanman gerekiyor. POE grim dawn kadar uzun değil ve lig sistemi yok grim dawnın.

@kekomancer ben bu yazıyı görmemiştim tam halinde yeni birisi için 80 saat falan sürer herhalde campaign ''We are planning to be adding content to roughly double the size of the current game during Early Access and into Release."

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık