Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Bu arada sizde de bazen yükleme ekranında bilgisayar donuyor mu? CPU’ya fazla yükleniyor sanırım, aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm. Hard reset yapmak zorunda kalıyorum.
Bunu yazmandan bir saat önce yaşadım. Mavi ekran verecek diye bekledim. Düzelmeyince hard reset yaptım bende.

Kardeşim oyundan düşeriz falan :gamyon:

Bu arada oyunda şikayetçi olduğum iki kısım var.
*Haritalar korkunç büyük.
*Zorluk dengesiz.
Bence haritaları küçültüp emeklerini silmek yerine mobility için bir şeyler eklemeleri lazım önceden dash vardı artık bazı itemlere movement speed mi eklerler yoksa tüm karakterleri hızlandırırlar mı nasıl yaparlar bilmiyorum ama çözmeleri lazım

Bence haritaları küçültüp emeklerini silmek yerine mobility için bir şeyler eklemeleri lazım önceden dash vardı artık bazı itemlere movement speed mi eklerler yoksa tüm karakterleri hızlandırırlar mı nasıl yaparlar bilmiyorum ama çözmeleri lazım
Oyunu hızlandıracak şeyleri bilerek kaldırmışlar. Biraz kırpmaları lazım yada skip getirmeleri lazım. Arası yok gibi.

Trade aktif olduğuna göre uyarayım alchemy, chaos, divine ve exalted orbları kullanmayın item alırsınız.

Silah dışındaki itemlerde ilk öncelik life ve resistance. Başta zor ama ressler 75 olmalı. Silahta hasar tipine göre iş değişiyor. Mesela ben ice shot oynuyorum attack damage, attack speed, crit, projectile gibi şeyler önemli. Skillin üstünde sınıfları yazar ona dikkat edin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık