Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya da paylaşayım. Cyberpunk'ın ilk Dlc'si Phantom Liberty tanıtıldı.

- Dlc sadece yeni konsollara, Google Stadia ve Pc'ye çıkacak. Ps4 ve Xbox One için çıkmayacak.
- Dlc Night City'nin yeni bir bölgesinde geçecek.
- Polis sistemi tamamen elden geçirilecek.
- Araçtan araca savaş da elden geçirilecek
- Keanu Reeves Johnny Silverhand rolüne devam edecek.
- Dlc 2023'de çıkacak.

Ayrıca 1.6 yaması Edgerunners güncellemesi şimdiden yayınlandı ve oyuna 11 yeni silah, 3 yeni görev, yeni saçlar ve transmog sistemi eklendi.

Son düzenleme:
Devil May Cry 5'i oynuyorum. Ergen Dante'yi oynadığımız oyundan baya keyif almıştım oynanış olarak ama nedense bu oyunda bir sıkıntı varmış gibi hissettiriyor. Nero ve V'nin oynanışı hiç sarmadı beni. Kombolar da tat vermiyor. Yine gidiyor ama beklentimin bir tık altında ilerliyor şu an.

Dark Souls 3'te ilk bossu bile geçemiyorum. 15 kere öldüm. Ben kötüyüm, oyun da zor. Kanser oyun. Bu oyunu sevdiğini söyleyen insan net yalan söylüyordur. Test ettim, onayladım.

Devil May Cry 5'i oynuyorum. Ergen Dante'yi oynadığımız oyundan baya keyif almıştım oynanış olarak ama nedense bu oyunda bir sıkıntı varmış gibi hissettiriyor. Nero ve V'nin oynanışı hiç sarmadı beni. Kombolar da tat vermiyor. Yine gidiyor ama beklentimin bir tık altında ilerliyor şu an.
Nero’yu son bölümde açılan özelliği kurtarıyor. Onun çoğu özel vuruşu düşmanı uzağa uçurmaya dayalı. Bu uçurmaya engel olan bişey açıyorsun. Bir de dmc4’teki yakalama hareketi geliyor. İmza hareketini oyunun sonuna koymuşlar.

Bi de nero’nun tabancayı L1’e koy. Klavyedeysen de 7/24 basılı tutabileceğin bi yerde olsun. Bu sayede normal dövüşürken bi yandan tabancayı basılı tutarak güçlendirirsin komboların içinde kullanırsın. Bu da karakterin potansiyelini baya yükseltir.

Jump cancel kullanmak da önemli. Havada düşmana vurduğun anda düşmana basarak zıpladığında düşmanın yere veya uzağa gitmesini engelleyip bi yandan kendi uzun animasyonunu iptal ederek komboya devam edebilirsin veya alevli bi özel hareket daha atabilirsin.

Zamanlamasını tutturup kombo sırasında silahını güçlendirmeye de alışmaya çalış. Nero bunlarla zevkli hale gelir yoksa her şeyi düşmanı uçurduğu için kombo yapamaz. V her türlü çöp.

Q 'ya bas. Düşmana odaklanıp yenmek daha kolay arkasına geç filan.
Arkasında durursa aniden gelen dirsek darbesini yiyecektir. Dirsek darbesinden gelen sonraki saldırıdan kaçınması zorlaşacaktır. Bu konuda düşüncem, bosstan sürekli uzaklaşarak Gundyr'i atılmaya zorlamak. Atıldığı zaman kaçınması kolay oluyor, 2 normal vuruş yapabiliyorsun.

Gundry'in ilk formu neyse de, asıl sıkıntı yılan formu. Öngörmek zorlaşıyor saldırılarını.

Dark Souls 3'te ilk bossu bile geçemiyorum. 15 kere öldüm. Ben kötüyüm, oyun da zor. Kanser oyun. Bu oyunu sevdiğini söyleyen insan net yalan söylüyordur. Test ettim, onayladım.
Hocam ben uzun yıllardır souls like oyunlara yani dark souls serisi ve benzeri oyunlara mesafeli birisi sevmeyen birisi olarak söylüyorum.Bu oyunlardaki amaç oyuncuyu olabildiği kadar zorlayarak başardığı şey karşısında tatmin duygusu vermektir.From software oyunlarında vuruş hissi doygundur kestiğin boss veya herhangibir npc nin boş bir yapayzekaya sahip olmadığını ben durayım gelsin beni öldürsün diye bekleyen birşey olmadığını hissettirir sana.İlk oynadığında bu neden zor neden bu kadar ölüyorum duygusu rahatsız ediyor ama zamanla o duygu tatmin duygusuna yerini bırakıyor.Mesela falanca oyunda bölüm bossuna 3 kere ölürsem sinirlenirim ama fromsoftware in oyunlarında hırslanır ve zevk almaya başlarım çünkü karşımdaki bossun bir emek ürünü olduğunu hissederim kendi kombinasyonları olan yer yer benim hamlelerimden kaçan en ufak açığımı bulduğunda beni parçalayan bir oyuncu gibi karşıdaki.Yapay zeka değilde karşımdaki benim gibi düşünen strateji yapan bir oyuncu hissi verir ve kesince de inanılmaz haz duyarsın.O ilk boss gerçekten zor değil sadece onu çözmen gerek ne yapıyor nasıl tepki veriyor.Mesela yanlış hatırlamıyorsam 2. boss koca bir yaratık çok büyük buna karşı mesafeli olursan seni eziyor gerçek hayatta olduğu gibi ama dibine girip altından kesersen bir kaç dakikada ölüyor.Bunu çözemezsen 20 kere bile ölebilirsin ama çözdüğün an aşırı kolay geliyor.Ben ilk Dark souls 3 le başladım sonra diğerlerini oynadım ve enson Elden ring i birkaçkere bitirerek o zevkin doruğuna ulaştım.Şuan hemen hemen hiç bir oyundan zevk alamıyorum souls like oyunların hater iken suan diğer oyunlardan zevk alamayan birisine dönüştüm.Çünkü diğer oyunlar aşırı klişe aşırı kolay geliyor bana o birşeyi başarma hazzını vermiyor.Sabırlı ol biraz youtube da izle ilk birkaç saatin ardından o dünya seni tatmin edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık