Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PS ve Xbox fiyatı hâlen sabit. Bu zamlar Steam'e özel gibi duruyor şimdilik. Mesela Hogwarts Legacy'nin diğer ülkelerdeki Steam satış fiyatı belli oldu ama Türkiye'deki satış fiyatı hâlen belli değil ve "satışı kısıtlı" gözüküyor(?) Yabancı kullanıcıların Türkiye bölgesinden Steam hesabı açıp oyunları bedavaya almasından nasibimizi alıyoruz bu şekilde.

Haberim var o olaydan. Öğrendiğimde ilk kontrol ettiğim şey ps store oldu.

enflasyondan dolayı oyun almayı erteliyorum nasılsa fiyatı sabit diye. Ps store’da fiyatların artacağına dair bişey duysam hogwarts ve ragnarok’u bi şekilde alacağım artık. O ikisi için yıllarca indirim beklenmez.

F1 Manager 2022 oynarken Hamilton'a yarış kazandırdım. @Historia feyz al. :oleyo2:

Videoyu atmadan önce birkaç bir şey söyleyeyim. Leclerc kaza yapıp şasisine zarar verdi ve yarışın orta kısmında yağış vardı, stratejiyle öne geçtim yani. Ancak oyunda pek çok hata var, onlara da ileride topluca değinirim.

F1 Manager 2022 oynarken Hamilton'a yarış kazandırdım. @Historia feyz al. :oleyo2:

Videoyu atmadan önce birkaç bir şey söyleyeyim. Leclerc kaza yapıp şasisine zarar verdi ve yarışın orta kısmında yağış vardı, stratejiyle öne geçtim yani. Ancak oyunda pek çok hata var, onlara da ileride topluca değinirim.

O sırada Russel :rolleyes:

F1 Manager'deki karakter tasarım kalitesini koskoca Codemasters yapmaya uğraşmıyor ya ne diyeyim.

İçeri girebilsem adamın kafasına atıcam. Şuan çok sardı. Tek sıkıntım kim neyi seviyor onu bilmiyorum. Onun dışında güzel.
Ciddi zaman istiyor onları öğrenmek. Görevleri ihmal etme doğum günlerini pas geçme o zaman süreyi kısaltırsın. Bir de kalpler arttığı zaman sana başkası hakkında da önemli şeyler söyleyebiliyorlar şunu bunu sever falan diye.

Ciddi zaman istiyor onları öğrenmek. Görevleri ihmal etme doğum günlerini pas geçme o zaman süreyi kısaltırsın. Bir de kalpler arttığı zaman sana başkası hakkında da önemli şeyler söyleyebiliyorlar şunu bunu sever falan diye.
Büyücü ile yakın olmak istiyordum. Ordan güzel şeyler çıkar diye. Wikisini karıştırırken çadırda yaşayan adamla arkadaş olduğunu görmüştüm. Mağaraya gelirken giderken konuşup hediye veriyorum adama. Büyücü 1, mor don 2.

Büyücü ile yakın olmak istiyordum. Ordan güzel şeyler çıkar diye. Wikisini karıştırırken çadırda yaşayan adamla arkadaş olduğunu görmüştüm. Mağaraya gelirken giderken konuşup hediye veriyorum adama. Büyücü 1, mor don 2.
Mor donu bulabildin mi :D Karıştırmamanı tavsiye ederim açıkçası zamanla öğrenmek daha zevkli oluyor ama sen bilirsin elbette. Muhakkak herkesle ilgili görev çıkıyor zamanla kalpler ilerliyor ve birbirleriyle alakası olan insanlar da bilgi veriyor. Tane tane oynanması gereken bir oyun stardew valley. Bu arada mağara işini önemsemeni tavsiye ederim madenden çıkan şeyleri seven çok kişi var. Elinde her birinden üç beş tane olursa işin kolaylaşır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık