Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir hafta sonra dersler başlıyor. Napsam napsam diyordum Stardew Valley’e başladım. Oyunda ki çoğu şeyi kaçırıyormuşum gibi geliyor ama rehbere baksam tadı da kalmaz. En fazla 3 gün veriyorum.Başkanın sıradışı bir ilişkisi olduğunu biliyordum ama görünce yine şaşırdım. Kızım naptın yav.

Gow'da geçit noktalarını açıyorum fakat birinden diğerine geçemiyorum...
En sona gelince teleporta izin veriyor çok saçma ben oyunun sonuna gelince toplanicak ek içerikler ve yan görevlere merakimi kaybettim valkürleri dahi kesmedim son setti toplamadim sonuçta ben bunlari final bossu için yapicaktim ama farkinda olmadan oyun bitti final bossu olduğunu dahi anlamadim o derece değersiz bir fightti 4 lwl set ile oyun bitti halbuki o teleportlar açik olsa bende legendary rünleri kasar yan görevleri yapar valkürleri biçer 7 lvl seti giyer öyle bossa giderdim. Hayal kirikliği oldu.Hele şu heo ayni şekilde ölen boss diye karşima çikan oyunun başindan beri elinde kaya tutan dallamayi 5-6 kere kesmek nasi bu oyun bu kadar beğenilmiş hayret dövüş mekanikleri ve hikaye sunumundan olsa gerek

Ark survival’da pteranodon yakalamak istedim tek okla bayıldı. Baya güçsüz bişey azcık yükle binersem beni zor taşıyor. Taşıma kapasitesi benim insan karakterden az. King’in meyvesinden de bu beklenir şaşırtmadı. Oynadığım oyun bile adama eksi yazıyor.

En sona gelince teleporta izin veriyor çok saçma ben oyunun sonuna gelince toplanicak ek içerikler ve yan görevlere merakimi kaybettim valkürleri dahi kesmedim son setti toplamadim sonuçta ben bunlari final bossu için yapicaktim ama farkinda olmadan oyun bitti final bossu olduğunu dahi anlamadim o derece değersiz bir fightti 4 lwl set ile oyun bitti halbuki o teleportlar açik olsa bende legendary rünleri kasar yan görevleri yapar valkürleri biçer 7 lvl seti giyer öyle bossa giderdim. Hayal kirikliği oldu.Hele şu heo ayni şekilde ölen boss diye karşima çikan oyunun başindan beri elinde kaya tutan dallamayi 5-6 kere kesmek nasi bu oyun bu kadar beğenilmiş hayret dövüş mekanikleri ve hikaye sunumundan olsa gerek
Bundan korkuyordum ben de.. çok kötü bir tercih olmuş. Teşekkürler bilgi için.

Dying light 2 oynamaya başladım iyi güzel ama ilk oyundaki rahatlığı akıcılığı bulamadım. İlk oyunun parkur mekaniği sanki bozulmuş gibi. Yine de kendini oynatıyor.
Senin mesajı görünce oyunun yüklü olduğunu hatırlayıp bir bakayım dedim, oyuna 46 gb güncelleme gelmiş. Oyunu komple baştan atmışlar herhalde..

Artık şanslı saydığımız duruma bak. 700 bile ödememiz gerekenin 10 katıydı.
PS ve Xbox fiyatı hâlen sabit. Bu zamlar Steam'e özel gibi duruyor şimdilik. Mesela Hogwarts Legacy'nin diğer ülkelerdeki Steam satış fiyatı belli oldu ama Türkiye'deki satış fiyatı hâlen belli değil ve "satışı kısıtlı" gözüküyor(?) Yabancı kullanıcıların Türkiye bölgesinden Steam hesabı açıp oyunları bedavaya almasından nasibimizi alıyoruz bu şekilde.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık