Beasts'ı hiçbir yerde bulamadım alttaki ismi okunmuyor. Nasıl bir oyun biliyor musun? Kapağı hoşuma gitti.Amazon Prime Gaming'in Ağustos ayında vereceği oyunlar açıklandı.
Beasts'ı hiçbir yerde bulamadım alttaki ismi okunmuyor. Nasıl bir oyun biliyor musun? Kapağı hoşuma gitti.Amazon Prime Gaming'in Ağustos ayında vereceği oyunlar açıklandı.
Oyunu oynamadım ama tam ismi Beasts of Maravilla Island.Beasts'ı hiçbir yerde bulamadım alttaki ismi okunmuyor. Nasıl bir oyun biliyor musun? Kapağı hoşuma gitti.
3d olması biraz can sıktı ama güzel duruyor bakarım buna ben sağ olasın.Oyunu oynamadım ama tam ismi Beasts of Maravilla Island.
Clickbait olamayacak kadar gerçek.
Hades nasıl selenaya aşık olur ya, yok öyle bi şeyHades için taktik falan araştırayım diye YouTube'a girdim, karşıma çıkan önerileri görünce hevesim kaçtı
Güzel dizidir bi ara bakarsınHades için taktik falan araştırayım diye YouTube'a girdim, karşıma çıkan önerileri görünce hevesim kaçtı
Hoaydaa... Bi ara bakacağım yaşı çoktan geçtim reis, bakmak için üst düzey işsizlik makamında olmak lazımGüzel dizidir bi ara bakarsın