Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle foreshadowing görmedim dostum bütün hikaye sanki bu an için kurgulanmış gibi.
Herşey planımın bir parçası. Nickimiz boşuna Shanks değil :ehe:

Şaka bi yana memleketimizde öyle dayılar var ya '' telefonunu çıkart'' diye söyleyenler. Herşey telefonla olmuyor bunu anlasalar keşke. Herşeye 30.000 TL vermek gerçekten vahim bir tablo. Dün baktığım hazır sistem bugün 600 TL zam yemiş. İngiltereye bakıyoruz burgerlara 14 sene sonra ilk defa zam gelmiş 20 cent mi ne. Ağlancak halimize gülüyoruz işte :mincika:

Herşey planımın bir parçası. Nickimiz boşuna Shanks değil :ehe:

Şaka bi yana memleketimizde öyle dayılar var ya '' telefonunu çıkart'' diye söyleyenler. Herşey telefonla olmuyor bunu anlasalar keşke. Herşeye 30.000 TL vermek gerçekten vahim bir tablo. Dün baktığım hazır sistem bugün 600 TL zam yemiş. İngiltereye bakıyoruz burgerlara 14 sene sonra ilk defa zam gelmiş 20 cent mi ne. Ağlancak halimize gülüyoruz işte :mincika:
Ağlama gülmeden çok sövülecek halimize sövüyoruz ya. Buna verilecek başka bir reaksiyon yok çünkü

Joystick dendi mi ps kolundan ötesi yok ya. Analogunun biri bozulmuştu kurcalamasam şu an ps3 kolu çalışıyordu mesela hala. Kardeşim İzmire giderken ds4 ün birini bana bıraktı ama pes falan atarken ikinci kol yok diye aylarca kovaladım lanet kolu. Piyasaya çıkar çıkmaz satılıyor da. Tam ds5 alayım artık lanet olsun derken tekrar satışa çıkmış aldım şimdi yine bitmiş öyle bir kol işte. Normalde fiyatı 1000 lira, Turkcell'de 1.5'a satıyorlar ama her niyeyse. Özetle ps kolu üzmez ele tam oturur verdiği paraya hakikaten de değer.

Goat Simulator 3'ün 17 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağı duyuruldu.

Oyunun fiziksel ve dijital sürümünün sahip olacağı içerikler;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık