Satranç günümüzde çıksaydı, vezire nerf, şaha buff, yeni harita falan isterdi oyuncular.Öyle düşünme ya, zevk alman yeter yani. Satranç da 1000 yıldır oynanıyor sonuçta.
Satranç günümüzde çıksaydı, vezire nerf, şaha buff, yeni harita falan isterdi oyuncular.Öyle düşünme ya, zevk alman yeter yani. Satranç da 1000 yıldır oynanıyor sonuçta.
Nasıl oyun düzelmiş miTarzını beğendim, aksiyonu yaşıyor adam
On numara bence, fazla bug çıkmadı karşıma. Kurulan diyalogları epey beğendim özellikle.Nasıl oyun düzelmiş mi
Henüz ön sipariş vermedim ama veririm diye düşünüyorum. Bu oyundan spoiler falan da risk alınmaz 1. günden oynarım sanırım.@Historia God of War için ön sipariş verdin mi? Day 1 yakışır bu oyuna.
Verirsin kardeş verirsin, sen vermeyecen de biz mi vereceğizHenüz ön sipariş vermedim ama veririm diye düşünüyorum. Bu oyundan spoiler falan da risk alınmaz 1. günden oynarım sanırım.
En mantıklısı ilk günden oynamak. İlk tur hızlı oynarız zaten, sonra yavaş yavaş platinlenir.Henüz ön sipariş vermedim ama veririm diye düşünüyorum. Bu oyundan spoiler falan da risk alınmaz 1. günden oynarım sanırım.