@Dattebayo..! Benim yüreğim yetmiyor artık. Yıllardır Geralt üzerinden beni taciz ediyor bu allan red the erroru. Biraz da sen uğraş benden bu kadar. :SGeralt
@Dattebayo..! Benim yüreğim yetmiyor artık. Yıllardır Geralt üzerinden beni taciz ediyor bu allan red the erroru. Biraz da sen uğraş benden bu kadar. :SGeralt
Herkes kısık sesle konuşan karakter sevmiyor demek ki@Dattebayo..! Benim yüreğim yetmiyor artık. Yıllardır Geralt üzerinden beni taciz ediyor bu allan red the erroru. Biraz da sen uğraş benden bu kadar. :S
Olum adamın zevk parametresi doğuştan ofsayt kendi haline bırakacaksın.@Dattebayo..! Benim yüreğim yetmiyor artık. Yıllardır Geralt üzerinden beni taciz ediyor bu allan red the erroru. Biraz da sen uğraş benden bu kadar. :S
Luffy fanı adamsın açtırma kutuyu söyletme kötüyü şimdiOlum adamın zevk parametresi doğuştan ofsayt kendi haline bırakacaksın.
Sen git zindanlarda kayıp sandık aramaya devam et, bu işler seni aşar.Herkes kısık sesle konuşan karakter sevmiyor demek ki
Sarıyor ya fena değilSen git zindanlarda kayıp sandık aramaya devam et, bu işler seni aşar.
@Dattebayo..!
Yıllardır Z*ro gibi bir karakter için Luffy'ye vurmasından belli zaten o :S
ElhamdülillahLuffy fanı adamsın
Yok para ver, yok server sırası bekle ohooo zahmetli iş. Divinity 2'ye başladım kafam rahat.Sarıyor ya fena değil
Server sırası beklemek bitti artık, para vermek de yok ben vermedim meselaYok para ver, yok server sırası bekle ohooo zahmetli iş. Divinity 2'ye başladım kafam rahat.