Daha oralara giremedim ama iyi fikirmiş tüm arabalarımı Zoro temalı yapayım.Zoro temalı araba yaptın mı ?
Daha oralara giremedim ama iyi fikirmiş tüm arabalarımı Zoro temalı yapayım.Zoro temalı araba yaptın mı ?
PC'den oynuyacaksan bedava Gamepass kampanyası vardı 3 ay oradan oyna dene para vermene gerek yok şu an.Forza fiyatına değiyor mu ya?
Öyle cidden. Her arabanın kullanımı o kadar keyifli ki gömülüyorum oyunu oynarken. Bir kaç yarış falan derken 2 saat geçiyor. Ayrıca çok fazla etkinlik olması da cabası.Forza bağımlılık yapıyor 40-50 saat oldu oyun sürem herhalde başından kalkamıyorum.
Oyun oyna oyna bitmiyor çok geniş olmuş içerik.
Oyun alırken forum donanımın Xbox oyun alım satım bölümünü kullanmanı tavsiye ederim orada çok uyguna hesap satılıyor bahsettiğin oyunları totalde 90 tl ye oynadım.İlk rdr2 yi almıştım p2 hesap olarak onu bitirdim 90 tlye sattım aynı forumdan onunla cyberpunk aldım onu da bitirp 90 a satıp valhalla aldım.Oyunu çıkar çıkmaz oynayayım takıntın yoksa çıkan oyunlar bir kaç hafta sonra foruma çok uygun fiyata düşüyor.Oynanışta gayet keyifli. Ayrıca çok fazla araba lisanslarına sahip olmaları ve her arabanın kokpit kamera tasarımının gerçeğine yakın olması. Çok büyük bir özen var oyunda. Zaten grafiksel açıdan aşmış. Ayrı bir keyifte oradan alıyorsun oynarken. Araba yarışlarını genel olarak severim. En sonr Nfs Heat oynamıştım ve ondan bile keyif alabilmiştim düşün ama Forza bambaşka bir şey...
Black Friday indirimleri başlamış. Xbox'ta Metro Bundle 55 lira. AC Valhalla 300TL RDR 2 Ultimate Edition 200TL gibi fiyatlara düşmüş. Metro Exodus'u oynayamadığım için alacağım. RDR bitirdim ama fiyat uygun olunca onu da alasım var.
Oyunlar zaten pahalı ve oynayamadığım baya oyun indirime girmiş. Hepsini alasım var... Ac Valhalla, Far Cry, Re8, Cyberpunk falan.