Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red redemption 2 deki yapay zeka çıldırmış adamlara yolda giderken çarptım diye beni vurmaya kalktılar. Çok fena yapay zeka yapmışlar ama oynarken oyun değilde flim karakterini yönetiyormuşum gibi bir hissi var oyunun ama beğendim.
Oyundaki o ağır mekanikler bu yüzden benim daha fazla hoşuma gitmişti. Gerçekten çok ayrıntılı ve dolu dolu bir oyun yapmışlar.

Şuan iyi gidiyor oyunda şuanlık tek problemim ulaşım zor oluyor harita bir yeri işaretleyince oraya nasıl gideceğim çıkmıyor sadece belirli görevlerde çıkıyor bunun bir yolunu biliyormusunuz ?
Geçen biraz oynadım da kestirmeden gitmek için atla uçurumdan atlamak istiyorum, atlamıyor kerata. At bile akıllı :D Başka bir zaman da atla hızlı depar atarken atlı başka birisine çarptım, yıktım devirdim adamı ve ben de düştüm tabii. Sonra eleman silah çekip ateş atmaya başladı. Yahu bu neyin tantanası... Altı üstü feleği şaştı yani ne var bunda :bilmem:
Hikayede ilerlemen lazım ve öyle diğer oyunlardaki gibi de değil.

Biraz çetrefilli bir durum xD
Işınlanma yoksa ben o oyunu hayatta oynamam :D

Geçen biraz oynadım da kestirmeden gitmek için atla uçurumdan atlamak istiyorum, atlamıyor kerata. At bile akıllı :D Başka bir zaman da atla hızlı depar atarken atlı başka birisine çarptım, yıktım devirdim adamı ve ben de düştüm tabii. Sonra eleman silah çekip ateş atmaya başladı. Yahu bu neyin tantanası... Altı üstü feleği şaştı yani ne var bunda :bilmem:

Işınlanma yoksa ben o oyunu hayatta oynamam :D
Reis dar zamanda oynanacak oyun değil zaten. Kafa rahat oynayacaksın böyle oyun film, kitap karışımı gibi düşün xD

Benim çok boşluğuma gelmişti hiç beklemiyordum biri kaçtı yüzümü gördüğümü söyledi artık o bölgede aranıyorum D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık