Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En sevdiğim oyun türlerinden biri sinematik baya severim aslında.
Sorun sadece bu oyuna 50-60 saat fazlasını ayırmak istememem. Ana hikaye harici koştursam 200 saat sürecek gibi bir havası var sanki.
Benim işaretlerini biraz yaparak 70-80 saat sürmüştü. Soru işaretlerini yapınca 120’ye çıkmıştı. 200’e yaklaşmazsın. Tabi dlc’leriyle oynarsan o zaman olabilir. Biri büyüktü baya.

Sonunda ps5 almayı başardım. İkincisi de yolda ? Bi tv kaldı.Şuanki televizyonumda oynayamam.

Bu yaz sabah 8 akşam 10 arası işteyim her gün. Tv alana kadar acilen 3 saat uykuyla yaşamayı öğrenmem lazım.
Kendim kullanacağım ps5 de geldi elime. Şimdilik ailemin kullanmadığı bi tv’de kurdum. Başlasın uykusuz geceler. Şimdilik sistem bu:

Bugün valhalla’yı denedim. Ps4’te başlayarak büyük hata etmişim baya fark var.

Kendim kullanacağım ps5 de geldi elime. Şimdilik ailemin kullanmadığı bi tv’de kurdum. Başlasın uykusuz geceler. Şimdilik sistem bu:

Bugün valhalla’yı denedim. Ps4’te başlayarak büyük hata etmişim baya fark var.
hayırlı olsun ben alalı 3 ay oldu ilk ay demon souls oynadım full şimdi paso dead by daylight oynuyorum oyun yok resmen

Red Dead Redemption 2 alsam mı kararsız kaldım türkçe yamasınıda buldum ama sorun çıkartırmı var mı türkçe yama olarak bu oyunu oynayan ona göre alim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık