Silinmiş Üye
Abiler ablalar bütçe 100 tl oyun önerebilir misiniz ?
Steam yaz indirimleri başladı bilgisayarın kaldıryorsa ve yarış oyunlarını seviyorsan Forza Horizon 4 46 lira şu an.Abiler ablalar bütçe 100 tl oyun önerebilir misiniz ?
Shadow of war alabilirsin. 10 tlye saatlerini gömeceğin iyi bir oyun.Abiler ablalar bütçe 100 tl oyun önerebilir misiniz ?
Benim bundan haberim yoktu bu baya iyiymiş. Forza'dan önce bunu al bence.Shadow of war alabilirsin. 10 tlye saatlerini gömeceğin iyi bir oyun.
Save 90% on Middle-earth™: Shadow of War™ on Steam
Experience an epic open-world brought to life by the award-winning Nemesis System. Forge a new Ring of Power, conquer Fortresses in massive battles and dominate Mordor with your personal orc army in Middle-earth™: Shadow of War™.store.steampowered.com
Sekiro'yu oynadıktan sonra diğer souls oyunlarının kombatı ve boss dövüşleri aynı zevki veremez haberin olsun.Muhtemelen bu indirimleri Sekiro ve Monster Hunter World ile kapatırım.
Niye vermesin? Aynı türden kombatı mı var?Sekiro'yu oynadıktan sonra diğer souls oyunlarının kombatı ve boss dövüşleri aynı zevki veremez haberin olsun.
Silahlar dışında benziyor.Niye vermesin? Aynı türden kombatı mı var?
Farklı ama çok daha hızlı olduğundan dark soulsa geçince çok hantal kalıyor. Biraz afallayabilirsin. Vuruş hissi olarak da daha iyi. Boss dövüşleri de çok daha iyi. Ama atmosfer ve bölüm tasarımları gibi konularda da Sekiro onlara yaklaşamaz.Niye vermesin? Aynı türden kombatı mı var?
@Rem Katılıyorum, iki oyuna (Mordor+War) toplam 100 saatimi gömmüşüm. 25 (15+10) TL'ye kesinlikle değer diye düşünüyorum. Çok keyifli bir oynanışı da var. Ama bazı arkadaşlar oynanış tarzının herkese hitap etmediğiini söylüyor, almadan önce gameplay'lerine bi göz gezdirirsen daha iyi olur.Shadow of war alabilirsin. 10 tlye saatlerini gömeceğin iyi bir oyun.
Save 90% on Middle-earth™: Shadow of War™ on Steam
Experience an epic open-world brought to life by the award-winning Nemesis System. Forge a new Ring of Power, conquer Fortresses in massive battles and dominate Mordor with your personal orc army in Middle-earth™: Shadow of War™.store.steampowered.com