Emeğe saygı için like attım .dDH'den linki alıp hizliresim.com'a giriyorsun, linki kopyalayıp yüklüyorsun ve buraya atıyorsun.
Emeğe saygı için like attım .dDH'den linki alıp hizliresim.com'a giriyorsun, linki kopyalayıp yüklüyorsun ve buraya atıyorsun.
Hem de ne zam. Umarım pc ye yansımaz.Ekşideki PlayStation store başlığı canlanmış. Fiyatlara zam gelmiş galiba.
Sony Türkiye, İngiltere tarafından yönetildiği için çok dengesiz sayılar çıkıyor ortaya. Oyunlar Sterlin kuruyla yükseliyor. İngiltere’nin de çıkıp şunlara güzel bir fiyat yapalım diyeceğini de hiç sanmıyorum. Büyük ihtimal umurlarında bile değilizdir. Bizim ülkede kurun düşeceği de yok çünkü. Hadi onu geçtim bu alanda bizim için müzakere edecek, genel olarak oyunculara sahip çıkan ne bir develet ne bir kurum olmadığından elden hiçbir şey gelmiyor.Ekşideki PlayStation store başlığı canlanmış. Fiyatlara zam gelmiş galiba.
Şöyle onlara kardeş.Onlara acele etmelerini söyle.Ps'lerinizi satın gençler bu iki haber doğruysa gerek yok zaten.
Söylenti: Bloodborne PC ve PS5'e yenilenmiş grafikler ile geliyor
Uzun süredir dedikoduları devam eden Bloodborne PC ve PS5 sürümü ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı ve oyunun bir kez daha PC platformuna...www.merlininkazani.com
God of War PC yolunda emin adımlarla ilerliyor
Sony, önemli başlıklarını birer birer PC'ye getirirken, oyuncuların da beklentileri daha çok artıyor. Son olarak ortaya çıkan sızıntı God of War PC ve...www.merlininkazani.com
Elinizde ne var ne yok satın diyecem de çok geriden geliyoruz 10 yıla biz ancak stream olayını oturturuz.Ps'lerinizi satın gençler bu iki haber doğruysa gerek yok zaten.
Söylenti: Bloodborne PC ve PS5'e yenilenmiş grafikler ile geliyor
Uzun süredir dedikoduları devam eden Bloodborne PC ve PS5 sürümü ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı ve oyunun bir kez daha PC platformuna...www.merlininkazani.com
God of War PC yolunda emin adımlarla ilerliyor
Sony, önemli başlıklarını birer birer PC'ye getirirken, oyuncuların da beklentileri daha çok artıyor. Son olarak ortaya çıkan sızıntı God of War PC ve...www.merlininkazani.com