Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Online oyun oynamıyorsan mantıksız olur exc. dediğin oyunları PS pro kiralayarak hem akıcı şekilde hemde ucuza bitirirsin.
Ben 2 gün kiraliyordum hafta sonu salı-carşamba gelip alıyorlardı o kadar üstüne de düşmüyor çoğu yer.
Kalan paran ile Xbox değerlendirebilirsin.
Exc oyunlar dışında online oynayacağımı çok sanmıyorum ama arkadaşlarla yan yana oynamayı düşünüyoruz Fifa falan.

@Sodex Şöyle mantıklı olabilir. Bu cihazı alır exc leri oynarsın sonrasında satarsın paran da cebinde kalmış olur. Belki ilerde üzerine ekleme yapıp Ps5 te alabilirsin.
Series S güçsüz bir cihaz. Önermem. Şimdi ki oyunları bile 1080p açmakta zorlanıyor bazılarını açamıyor.
Bu dediğin bana da mantıklı geldi sonrasında satmayı düşünüyordum bir yandan. Series S değmez parasına diyorsanız hiç bulaşmayayım en iyisi. Ps4 Pro 4k destekliyor mu bu arada sanırım normal Ps4 desteklemiyormuş.

Exc oyunlar dışında online oynayacağımı çok sanmıyorum ama arkadaşlarla yan yana oynamayı düşünüyoruz Fifa falan.
FIFA Ea oyunu değil mi Xbox ve Gamepass ile baya uyguna gelir hem yeni nesil konsolun olur.
Exc. Oyunlar manyağı değilsen 1 haftada hepsi tüketilir zaten onlar için almak yerine kiralamak daha mantıklı.

PS4 için oyunlar geleceğini bilmiyordum bak sağol bilgilendirdiğin için. Beni bir süre idare eder diye düşünüyorum zaten çok yüksek performans takıntım yok. Xbox Series S birde dikkatimi çekiyor onunda fiyatı uygun gibi hem yeni nesil konsol. Onu tavsiye eder misin peki?
Series S ara nesil konsolu denebilir.
Ama ps exclusive oyunlar oynamak istiyorsan Series S alman mantıksız olur.
Birde Series S’in tam gücünü anca 4k ekranın varsa hissedebilirsin. Onun dışında eski nesil konsollardan o kadar farkı yok.
Yani tam olarak biraz da senin ne istediğine bağlı.

Series S ara nesil konsolu denebilir.
Ama ps exclusive oyunlar oynamak istiyorsan Series S alman mantıksız olur.
Birde Series S’in tam gücünü anca 4k ekranın varsa hissedebilirsin. Onun dışında eski nesil konsollardan o kadar farkı yok.
Yani tam olarak biraz da senin ne istediğine bağlı.
4K tv var evde. Ps exclusivelerini kiralayıp oynayabilirim belki arkadaşın dediği gibi. Series S beni daha uzun götürecekse eğer onu tercih edebilirim. Ara nesil olsa da yeni çıkan oyunları oynatır herhalde değil mi?

2042 model PUBG'mi yapmışlar şimdi.
Bu oyuna Pubg demek çok ayıp la:/
Yani oyunda ne varsa Pubg’de yok nerden geldi aklına :D
Oyunda kullandıkları teknoloji ve yıkım başka hiçbir shooter oyununda yok şu an.
Bakalım fragman beklentileri karşıladı. Temmuz’da daha çok detay gösterilecek.
Bizi bu Warzone illetinden kurtarsın da.

Bu dediğin bana da mantıklı geldi sonrasında satmayı düşünüyordum bir yandan. Series S değmez parasına diyorsanız hiç bulaşmayayım en iyisi. Ps4 Pro 4k destekliyor mu bu arada sanırım normal Ps4 desteklemiyormuş.
Desteklemiyor. Hangi tarz oyunları istediğin önemli. Bütçeni bilmiyorum ama şuana kadar hiç exc oyun oynamadıysan ve exc oyunları oynamayı çok istiyorsan Ps5 almanı öneririm. Ps5'te Plus Collection var. Senelik üye 240 lira. https://www.gamesradar.com/playstation-plus-collection-game-list/ şu oyunlara sahip olabilirsin ve üzerine her ay 3 oyun daha geliyor. Bunu anlatmamın sebebi Ps4 alırsan oyun da almak zorunda kalacacağın için. Ama collection içerisinde almak istediğin çoğu oyun vardır muhtemelen. Fazladan para çıkmamış olur. Xbox tarafında da gamespass denilen güzel bir sistem var. İçerisinde Ea play de var ve gerçekten verdiği güzel oyunlar da var. Çok daha fazla oyun veriyor ama kalite açısından bence collection daha iyi. Benim için sadece Gow ve Tlou > Gamepass ama herkesin zevki farklıdır. Senin ne istediğine bağlı. Battlefield tarzı oyunları daha çok seviyorsan Xbox daha mantıklı.

Kiralama ücretini hiç araştırmadım ama eğer uygunsa oyun kiralamakta mantıklı. Paran da cebinde kalmış olur ilerde de Ps5 ya da Xbox Series X alabilirsin belki.

Desteklemiyor. Hangi tarz oyunları istediğin önemli. Bütçeni bilmiyorum ama şuana kadar hiç exc oyun oynamadıysan ve exc oyunları oynamayı çok istiyorsan Ps5 almanı öneririm. Ps5'te Plus Collection var. Senelik üye 240 lira. https://www.gamesradar.com/playstation-plus-collection-game-list/ şu oyunlara sahip olabilirsin ve üzerine her ay 3 oyun daha geliyor. Bunu anlatmamın sebebi Ps4 alırsan oyun da almak zorunda kalacacağın için. Ama collection içerisinde almak istediğin çoğu oyun vardır muhtemelen. Fazladan para çıkmamış olur. Xbox tarafında da gamespass denilen güzel bir sistem var. İçerisinde Ea play de var ve gerçekten verdiği güzel oyunlar da var. Çok daha fazla oyun veriyor ama kalite açısından bence collection daha iyi. Benim için sadece Gow ve Tlou > Gamepass ama herkesin zevki farklıdır. Senin ne istediğine bağlı. Battlefield tarzı oyunları daha çok seviyorsan Xbox daha mantıklı.

Kiralama ücretini hiç araştırmadım ama eğer uygunsa oyun kiralamakta mantıklı. Paran da cebinde kalmış olur ilerde de Ps5 ya da Xbox Series X alabilirsin belki.
Çok teşekkürler ilgin için. Şuan PS5 almam pek mümkün değil ya. Ama açıkcası Gow, Tlou, Uncharted, Spider-Man,Ghost of Tsuhisma, Bloodborne falan gibi PS oyunlarını oynamayı istiyorum baya. Ama bir yandan sadece bunlar için bir PS4 fazla harcama olur gibi geliyor yani. Alırsam da ileride satarım büyük ihtimalle PS5 için.

Çok teşekkürler ilgin için. Şuan PS5 almam pek mümkün değil ya. Ama açıkcası Gow, Tlou, Uncharted, Spider-Man,Ghost of Tsuhisma, Bloodborne falan gibi PS oyunlarını oynamayı istiyorum baya. Ama bir yandan sadece bunlar için bir PS4 konsol fazla bir harcama olur gibi geliyor yani. Alırsam da ileride satarım büyük ihtimalle PS5 için.
Rica ederim.

4K tv var evde. Ps exclusivelerini kiralayıp oynayabilirim belki arkadaşın dediği gibi. Series S beni daha uzun götürecekse eğer onu tercih edebilirim. Ara nesil olsa da yeni çıkan oyunları oynatır herhalde değil mi?
Eğer ilerde yeni nesil konsol alma düşüncen ve Ps5 exclusive oyunları oynama gibi bir düşüncen yoksa Series S alabilirsin, Series S çıkan oyunları oynatır her türlü o konuda derdin olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık