Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela Warband'da en zor modda oynarken artık karakter gelişimini tamamladıktan sonra kalelerdeki düşman askerler de son seviye oluyordu o yüzden haliyle senin kurduğun ordu bir cacık yapamıyordu. Birde bir şey yapmasam dahi bazı lordlarla aram kötü oluyordu mesela o bugları düzelttiler mi?

@RedTeroR
Lord kesmediğin sürece aran çok bozulmuyor, öyle bir kalelerde adam gelişmesi yok oyunda bütün haritada terör estirebiliyorsun. Bence alınır oyun eğer alırsan yaz bana bir kaç şey önereyim. Oyun gayet iyi ama bir kaç şey düzeltmeleri lazım mesela bütün büyük krallıkların özel askerleri atlı, ulan ben yaya istiyorum belki bu nedir ya xD

Lord kesmediğin sürece aran çok bozulmuyor, öyle bir kalelerde adam gelişmesi yok oyunda bütün haritada terör estirebiliyorsun. Bence alınır oyun eğer alırsan yaz bana bir kaç şey önereyim. Oyun gayet iyi ama bir kaç şey düzeltmeleri lazım mesela bütün büyük krallıkların özel askerleri atlı, ulan ben yaya istiyorum belki bu nedir ya xD
Demek istediğim Bannerlord'da Thir şehrinde bulunan Nord Yayası ilerleyen zamanlarda Nord Kahramanına evriliyordu. Bu oyunda da bu şekilde mi?

Demek istediğim Bannerlord'da Thir şehrinde bulunan Nord Yayası ilerleyen zamanlarda Nord Kahramanına evriliyordu. Bu oyunda da bu şekilde mi?
O şehrin özelliğine bağlı ama dediğin durum var askerler garnizonlarda gelişebiliyorlar, ayrıca dediğin gibi bir şey yok, o kadar etkilemiyor girip alıyorsun kaleyi. Son dönem isyan etme özelliği koydular oyuna eskisi kadar rahat tüm haritayı alamıyorsun biraz daha eğlenceli oldu.

Yani evet askerler kalelerde, şehirlerde gelişebiliyor o şehrin seviyesine bağlı olarak ve hayır dediğin kadar etkili değil içinden geçiyorsun kalelerin. Ben her şeyi en zorda oynuyorum eğer askerlerim iyiyse x2 kat orduları alıyorum.

Ben tüm AC serisini oynadım bi tek Valhalla kaldı işte. Odyssey gibi kasaplık yapacaksak durmadan oynamanın pek bi anlamı yok bence. Origins'le kıyaslanır mı sence yoksa farklı bi havası mı var?
Valhalla’da kasaplık yok kesinlikle. Zaten Valhalla’da bunun olmaması sevdiğim yönlerinden biridir. Yani amaçsız amaçsız sonu gelmeksizin adam biçmiyoruz oyunda.
Odyssey’deki gibi sonu gelmeyen düşman çadırları da yok oyunda.
Hem Valhallada loot sistemi mükemmel. Beğendiğin silahı-zırhı oyunun sonuna kadar kullanabiliyorsun ve bir şeyleri craftlamakla uğraşmıyorsun. Odyssey’deki gibi bir binadan gereksiz 20 silah veya zırh da çıkmıyor.

Şöyle söyleyeyim, Odyssey’i çok beğenenler Valhalla’yı beğenmiyor ama Odyssey’i beğenmeyenler Valhalla’yı beğeniyor. Odyssey hoşuma gitmemişti ve oyunda hoşuma gitmeyen çoğu şeyi Valhalla’da düzeltmişler.
Yani Odyssey’i beğenmediysen ve iskandinav mitolojisini seviyorsan Valhalla hoşuna gider diye düşünüyorum.

Mesela Warband'da en zor modda oynarken artık karakter gelişimini tamamladıktan sonra kalelerdeki düşman askerler de son seviye oluyordu o yüzden haliyle senin kurduğun ordu bir cacık yapamıyordu. Birde bir şey yapmasam dahi bazı lordlarla aram kötü oluyordu mesela o bugları düzelttiler mi?

@RedTeroR
Senin karakterine bağlı olarak en zor seviye olduğunu hiç görmedim ama 5.seviyede atıyorum 15-20 kişilik çapulcular oluyorsa 20. seviyede 50-60 kişilik çapulcu grupları spawn olmaya başlıyor. Lordlarla aranın kötü olması da lordların karakteristikleriyle alakalı diye biliyorum. Eğer tanımadığın bir lordla -3 ilişkin varsa huysuz bi lorddur kendisi.

Kratos'u öldüreceklermiş, yerine Zeus'un kayıp oğlu geçecek, baldırından çıkmış bir ara bu çocuk, onun gözünden göreceğiz hikayeyi :a:

Ödül rekoru kırar değil mi @Historia

Senin karakterine bağlı olarak en zor seviye olduğunu hiç görmedim ama 5.seviyede atıyorum 15-20 kişilik çapulcular oluyorsa 20. seviyede 50-60 kişilik çapulcu grupları spawn olmaya başlıyor. Lordlarla aranın kötü olması da lordların karakteristikleriyle alakalı diye biliyorum. Eğer tanımadığın bir lordla -3 ilişkin varsa huysuz bi lorddur kendisi.
O haydutların benim ballı kaymaklarım zaten ben onların sayısal artışını savaşların gittikçe fazlalaşmasına bağlıyorum. Lordlarla ilişki de çok kolay, kendi tarafımdaki lordlarla ilişkimi tutsak vererek, karşı taraftaki lordlarla ilişkimi de onları serbest bırakarak çabucak yükseltiyorum.

Demircilikten gelen çok büyük paralar var mesela en son oyunumda o olaya girmeden yapıyorum şuan ciddi zorluk çekiyorum parasal olarak. Askerler hayvan gibi yiyorlar.

Oyun mekaniği güzel de oyun daha tamamlanmamış, asker toplayıp millete dalıyorum işte, bazen okçu ekibi yapıyorum bazen atlı bazen piyade iyi oluyor.
Ben tamamlanmasını bekliyorum tekrar başlamak için. İlk çıktığı zamana göre epey düzeltmişler diye duydum, özellikle optimizasyon konusunu. İlk zamana göre nasıl, bir de senin yorumunu alayım.

Ben tamamlanmasını bekliyorum tekrar başlamak için. İlk çıktığı zamana göre epey düzeltmişler diye duydum, özellikle optimizasyon konusunu. İlk zamana göre nasıl, bir de senin yorumunu alayım.
İlk çıktığı zamanki gibi değil ama hala aksıyor bazen de oyundan atıyor. Ama ilk çıktığı zamana göre baya fark var oyunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık