Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sony ben uyurken yatırımcılar için toplantı düzenlemiş:/ İnsan bir çağırır lan Sony :(

Neyse toplantıda açıklanan önemli konular:

Sony, PlayStation 5'in şimdiye kadarki en büyük platformları olacağına inanıyor:

- Sony şu an 25 yeni exclusive oyun üzerinde çalıştığını ve yarısını neredeyse yeni İp den oluştuğu açıklandı. (2.party ve 3.party oyunlar dahil değil buna)

- Ps5 ile en iyi satış rakamlarına ve en iyi çıkışı yakaladıklarını belirttiler.

- Ps plus ve Ps now abone sayısı 50 milyonu geçti.

Sony bazı oyunlarını Pc ve Mobile çıkarmaya hazırlanıyor:

- Horizon'un Pc'ye çıkmasıyla ek olarak kendi satışı oranında %250 gelir sağladı.

- Sony, mobil oyun pazarının daha güçlü bir şekilde ilerleyeceğini sölüyor.
PlayStation, mobil oyunlara taşınabilen ve AAA ve canlı hizmet oyunlarını tamamlayabilen büyük bir birinci taraf IP adresleri kataloğuna sahip olduğunu belirttiler.

- Amaç daha çok oyuncuyu Ps exclusive ütopyasına çekmek.

- Bir diğer nedeni de Hindistan, Rusya, Çin gibi ülkelerde iyice yaygınlaşabilmek.

Ek bilgiler:

- Uncharted 4 Pc ye gelecek.

- God of War Ragnarok'un logosu gösterildi ve sadece Ps5 alanında gösterildi yani yüksek ihtimalle Ps4'e çıkmayacak.

-Son olarak bu akşam saat 23:00’da
Horizon Forbidden West Gameplay’i gösterilecek.

Benim merak ettiğim uncharted 1,2,3’ün gelip gelmeyeceği çünkü o üç oyun 4. oyunun alt yapısı ve hikayede önemli yerleri var. Yani 4. oyuna başlayan birisi ne karakterleri tanıyacak ne Nathan Drake’in geçmişini bilecek hiçbir şey bilmeyecek.

Bu arada hadi iyisin Days Gone’u sevdiysen Uncharted 4’e bayılırsın:good:
Zaten hepsinin gelicegi belli de Bloodborne adı çok çıktı o tamamlanmış olup bir an önce gelse bari.
Geleceğin sistemi belli GamePass Sony'de geç kalmadan hazırlanıyor bu sisteme geçmişe takılıp ayak diretemiyecekleri belliydi kabul edemeyenler olsa da.
Alıntıladığın mesajdaki resimde pc ve mobile neden oyun çıkardıklarını belirttiler zaten.
Game pass gibi bir hedefleri olsa bunu yatırımcıya belirtirlerd. Yaptıkları yatırımlar da tamamen game pass’a ters çünkü tamamen exclusive oyun üzerinde yatırım yapıyorlar.

Yarı game pass gibi bir sistem mevcut zaten ps plus collection diye.
Ayrıca ps de bedava olan oyunlar pc’ye çıkıyor. Horizon, Days Gone, Uncharted bunların hepsi ps’de bedava oynanabiliyor yani ps için hiçbir gelirleri yok artık.
Dolayısıyla pc’ye çıkararak hem reklamını hem ekstra para kazanıyorlar.

Days Gone ortalama bulduğum bir oyun ya belki senin daha çok hoşuna gider.
Biraz da zombie ütopyasından fazla hoşlanmadığım için de olabilir.
He ya ben de sevmem zombi. İnsan düşmanlara karşı savaşmak daha güzel, bi Far Cry'ı analım buradan. Yakında Far Cry, Horizon ve Dying Light 2 videoları gelecek.

He ya ben de sevmem zombi. İnsan düşmanlara karşı savaşmak daha güzel, bi Far Cry'ı analım buradan. Yakında Far Cry, Horizon ve Dying Light 2 videoları gelecek.
Açık söylemek gerekirse Dying Light bana hitap eden bir oyun değil.
Far Cry’da da umarım biraz değişikliğe giderler artık.
Horizon’da da loot sistemi ve lootların etkisi değişmesi gerekiyor kesinlikle.
Bu bir iki hafta içerisinde bir sürü yeni oyun ve konsol(nintendo) göreceğiz.
Ve tabiki de Starfi… öhöm.

Açık söylemek gerekirse Dying Light bana hitap eden bir oyun değil.
Far Cry’da da umarım biraz değişikliğe giderler artık.
Horizon’da da loot sistemi ve lootların etkisi değişmesi gerekiyor kesinlikle.
Bu bir iki hafta içerisinde bir sürü yeni oyun ve konsol(nintendo) göreceğiz.
Ve tabiki de Starfi… öhöm.
Dying Light'ın ilk oyununu yarıda bırakmıştım ama ikincisi biraz daha güzel görünüyordu ilk gösterdiklerine bakarak, ben merak ediyorum şahsen. Far Cry için çok değişiklik beklemiyorum işin açığı, gameplay'i güzel diye oynadığım bir seri, çerezlik diziler gibi diyeyim artık. Ana düşman hafiften bir hype yaratmadı değil tabii.

Horizon maalesef benim karta özel bir sorunu vardı oynayamamıştım çözdüler mi bilmem artık. Gelen video'ya ne diyeceksin bakalım. Bol bol gameplay görmek istiyorum bi de yeni duyurulacak oyunlar falan fena geçmez gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık