Daha demin Undertale bitirdim
Üzücüydü
Üzücüydü
Zaten hepsinin gelicegi belli de Bloodborne adı çok çıktı o tamamlanmış olup bir an önce gelse bari.Uncharted 4 PC'ye geliyor.
Benim merak ettiğim uncharted 1,2,3’ün gelip gelmeyeceği çünkü o üç oyun 4. oyunun alt yapısı ve hikayede önemli yerleri var. Yani 4. oyuna başlayan birisi ne karakterleri tanıyacak ne Nathan Drake’in geçmişini bilecek hiçbir şey bilmeyecek.Uncharted 4 PC'ye geliyor.
Alıntıladığın mesajdaki resimde pc ve mobile neden oyun çıkardıklarını belirttiler zaten.Zaten hepsinin gelicegi belli de Bloodborne adı çok çıktı o tamamlanmış olup bir an önce gelse bari.
Geleceğin sistemi belli GamePass Sony'de geç kalmadan hazırlanıyor bu sisteme geçmişe takılıp ayak diretemiyecekleri belliydi kabul edemeyenler olsa da.
Days Gone ortalama bulduğum bir oyun ya belki senin daha çok hoşuna gider.@Historia Biraz tekrara düştü be Days Gone ama oynuyoruz bakalım.
He ya ben de sevmem zombi. İnsan düşmanlara karşı savaşmak daha güzel, bi Far Cry'ı analım buradan. Yakında Far Cry, Horizon ve Dying Light 2 videoları gelecek.Days Gone ortalama bulduğum bir oyun ya belki senin daha çok hoşuna gider.
Biraz da zombie ütopyasından fazla hoşlanmadığım için de olabilir.
Açık söylemek gerekirse Dying Light bana hitap eden bir oyun değil.He ya ben de sevmem zombi. İnsan düşmanlara karşı savaşmak daha güzel, bi Far Cry'ı analım buradan. Yakında Far Cry, Horizon ve Dying Light 2 videoları gelecek.
Dying Light'ın ilk oyununu yarıda bırakmıştım ama ikincisi biraz daha güzel görünüyordu ilk gösterdiklerine bakarak, ben merak ediyorum şahsen. Far Cry için çok değişiklik beklemiyorum işin açığı, gameplay'i güzel diye oynadığım bir seri, çerezlik diziler gibi diyeyim artık. Ana düşman hafiften bir hype yaratmadı değil tabii.Açık söylemek gerekirse Dying Light bana hitap eden bir oyun değil.
Far Cry’da da umarım biraz değişikliğe giderler artık.
Horizon’da da loot sistemi ve lootların etkisi değişmesi gerekiyor kesinlikle.
Bu bir iki hafta içerisinde bir sürü yeni oyun ve konsol(nintendo) göreceğiz.
Ve tabiki de Starfi… öhöm.