Öyle bir ihtimal kesinlikle yok malesef.Bana sanki ertelemicekler gibi geliyor.
Öyle bir ihtimal kesinlikle yok malesef.Bana sanki ertelemicekler gibi geliyor.
Bu oyunlar kalıcı mı yoksa aylık mı geliyor ?Haziran ayı ps plus bedava oyunlar:
Star Wars: Squadrons çok iyi oldu.
O ay kütüphanene eklersen kalıcı olarak kalıyor hesabında.Bu oyunlar kalıcı mı yoksa aylık mı geliyor ?
Güzel dağıtıyorlar o zamanO ay kütüphanene eklersen kalıcı olarak kalıyor hesabında.
Bizzat sahibi gelip burada paylaşıyor sen gelmişsin güzel diyorsun. Kaicho-sama mükemmel fırsat bunlar diyip ps plus açman lazım :/Güzel dağıtıyorlar o zaman
Bizim seviyemiz o kadar yüksek değilBizzat sahibi gelip burada paylaşıyor sen gelmişsin güzel diyorsun. Kaicho-sama mükemmel fırsat bunlar diyip ps plus açman lazım :/
Pardon yanlış mı anladım yoksa sen Kaicho-sama'ya seviyesi düşük herif anca buralarda mı takılıyor dedin ???? O peçeteyi al ve halaya geç. Sivas havası ile Kaicho-sama'nın gönlünü alırsınBizim seviyemiz o kadar yüksek değil
Sony bitmiş. Koskaca Ceo gelip burada reklam yapıyorBizzat sahibi gelip burada paylaşıyor sen gelmişsin güzel diyorsun. Kaicho-sama mükemmel fırsat bunlar diyip ps plus açman lazım :/
Belki medya tarafı yapıyordur arada kendisi gelip takip edenleri kontrol ediyordurSony bitmiş. Koskaca Ceo gelip burada reklam yapıyor