Öyle zaten, sağlam bir Pc'nin verdiği kaliteyi PS5 veremez.PS boş, geçelim. PC'de daha iyi oynanır.
Yıl olmuş 21 yeni nesil çıkarmışlar, 30 fps oynatıyor hala. Şu konuda PC ile yarışamaz PlayStation.
Öyle zaten, sağlam bir Pc'nin verdiği kaliteyi PS5 veremez.PS boş, geçelim. PC'de daha iyi oynanır.
Dostum yarışamaz zaten de kurban olayım bizim gibi fakir fukara gte gelmiş memleketlerde konsolların verdiği performansın üstüne kat çıkacak PC'yi kim nasıl toplasın? Kaç kişi var daha doğrusu bunu yapabilen?Öyle zaten, sağlam bir Pc'nin verdiği kaliteyi PS5 veremez.
Yıl olmuş 21 yeni nesil çıkarmışlar, 30 fps oynatıyor hala. Şu konuda PC ile yarışamaz PlayStation.
Ben de var. Tuzum kuru olduğu için böyle konuşuyorum yoksa Xbox Series S denen konsolun rakibi yok.Dostum yarışamaz zaten de kurban olayım bizim gibi fakir fukara gte gelmiş memleketlerde konsolların verdiği performansın üstüne kat çıkacak PC'yi kim nasıl toplasın? Kaç kişi var daha doğrusu bunu yapabilen?
Şu mesaja kadar hiç falson yoktu gözümde. Kime değer versek zengin çıktı anasını satayım :/Ben de var. Tuzum kuru olduğu için böyle konuşuyorum yoksa Xbox Series S denen konsolun rakibi yok.
Zenginlik değil mallık, bilseydim Series S diye bir şey çıkacak yapmazdım böyle bir şeyi çok pahalıya patladı.Şu mesaja kadar hiç falson yoktu gözümde. Kime değer versek zengin çıktı anasını satayım :/
Sıkma canını aldığından günden bu yana kim bilir değerinin üzerine ne kadar koydu pc. Deli gibi yükseliyor fiyatlarıZenginlik değil mallık, bilseydim Series S diye bir şey çıkacak yapmazdım böyle bir şeyi çok pahalıya patladı.
Yarama merhem olan o zaten.Sıkma canını aldığından günden bu yana kim bilir değerinin üzerine ne kadar koydu pc. Deli gibi yükseliyor fiyatları
Bildiğim kadarıyla @Kuzan bilgisayarını bir yılda falan dizdi. Para buldukça parça parça almıştı.Şu mesaja kadar hiç falson yoktu gözümde. Kime değer versek zengin çıktı anasını satayım :/
Bir kaç tane parçayı değerinin altında almıştım, çevre sağolsun.Bildiğim kadarıyla @Kuzan bilgisayarını bir yılda falan dizdi. Para buldukça parça parça almıştı.