Ben tamamen STR giderek, Battle Axe ve Dark Sword ile oyunu bitirdim.Meraktan soruyorum Dark Souls oynarken Dex silahlar mı kullanıyorsunuz Str silahlar mı?
(Int çar oynamazken tabi)
Ben tamamen STR giderek, Battle Axe ve Dark Sword ile oyunu bitirdim.Meraktan soruyorum Dark Souls oynarken Dex silahlar mı kullanıyorsunuz Str silahlar mı?
(Int çar oynamazken tabi)
Diğer oyunlara göre kötü falan kalmıyor, gayet iyi.Batman Origins önerir misiniz, diğer oyunlara göre kötü kalıyor diyorlar. Boşuna para vermim
Oyunların combat sistemlerini yalayıp yutmak ve insanları aydınlatmak için bu dünyaya gönderilmiş Starrk'ın görüşlerine güvenirim. İzlediğim kadarı üstüne onun deneyimini de ekleyince oyunu oynadıktan sonra dahi seninle aynı fikirde olacağımı sanmıyorum dostum. Ama inşallah sen haklısındır tabi.Söz konusu dövüş dinamikleri ise Sekiro>BB, tartışmasız hem de. İzlemeyle olmaz, ancak oynayarak tadabilirsin o lezzeti.
Birisi Red Dead Redemption 2 hediye etse de, oynasak.Oyunların combat sistemlerini yalayıp yutmak ve insanları aydınlatmak için bu dünyaya gönderilmiş Starrk'ın görüşlerine güvenirim. İzlediğim kadarı üstüne onun deneyimini de ekleyince oyunu oynadıktan sonra dahi seninle aynı fikirde olacağımı sanmıyorum dostum. Ama inşallah sen haklısındır tabi.
Ps4'de böyle bir sistem olsaydı sallardım hemen sana. Bitirdiğimden beri hiç girmedim neredeyse oyuna. Ve gerçekten herkesin bu oyunu oynaması, Arthur Morgan'ı yaşaması lazım.Birisi Red Dead Redemption 2 hediye etse de, oynasak.
PS boş, geçelim. PC'de daha iyi oynanır.Ps4'de böyle bir sistem olsaydı sallardım hemen sana. Bitirdiğimden beri hiç girmedim neredeyse oyuna. Ve gerçekten herkesin bu oyunu oynaması, Arthur Morgan'ı yaşaması lazım.
Rdr 2 teknik anlamda gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Sağlam bir pcde 4k çözünürlükte oynamak bambaşka bir deneyim olurdu büyük ihtimalle.PS boş, geçelim. PC'de daha iyi oynanır.