Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar uzun süredir 3000 serisi ekran kartı bekliyorum ki artık PS'e kaymaya başladım. Oyunları daha ucuz olsa direkt PS alacam da işte 600 tl bir oyuna vermek koyar bana :(
Reis kimse 600 veremez ki. Büyük indirimler oluyor kardeşlik gibi sistemler var ps plus falan da güzel oyunlar veriyor. Tabi pc de kapı gibi torrent duruyor hiç para vermek istemiyorsan ama şimdi alacağın kart bile 5 yıl götürür mü bilmiyorum.

Reis kimse 600 veremez ki. Büyük indirimler oluyor kardeşlik gibi sistemler var ps plus falan da güzel oyunlar veriyor. Tabi pc de kapı gibi torrent duruyor hiç para vermek istemiyorsan ama şimdi alacağın kart bile 5 yıl götürür mü bilmiyorum.
Doğru diyorsun aslında ama hep PC oyuncusu olunca konsola yanaşmak garip geliyor. PC alıp hem oyunumu oynar hem işimi yapar hem de oyunları ucuza alırım diyorum. Bir yandan da 12-13 bin vereceğime 6 bine PS5 alabilirim, işlerimi de halihazırdaki bilgisayarım ile rahatça hallederim zaten diyorum. PS sistemini çok bilmediğim için hâlâ fiyatlara karşı ön yargılıyım. Tabi bir de bilgisayar kullanımı daha rahat geliyor bana. Ayrıca PS alınca monitör de almam gerekecek, şimdi PS5 alıp 1080p oynasam alete yazık. Kısacası kararsızım ama hala PC toplamaya bir tık daha yakınım. :D

Doğru diyorsun aslında ama hep PC oyuncusu olunca konsola yanaşmak garip geliyor. PC alıp hem oyunumu oynar hem işimi yapar hem de oyunları ucuza alırım diyorum. Bir yandan da 12-13 bin vereceğime 6 bine PS5 alabilirim, işlerimi de halihazırdaki bilgisayarım ile rahatça hallederim zaten diyorum. PS sistemini çok bilmediğim için hâlâ fiyatlara karşı ön yargılıyım. Tabi bir de bilgisayar kullanımı daha rahat geliyor bana. Ayrıca PS alınca monitör de almam gerekecek, şimdi PS5 alıp 1080p oynasam alete yazık. Kısacası kararsızım ama hala PC toplamaya bir tık daha yakınım. :D
Tercih meselesi her iki türlü de malesef güzel giriyor :D

PS5 mi Xbox SX mi konusunda çok gitgel yaşadım.Ama PS nin Türkiye'de ki fiyatlandırma politikasından dolayı ve oyunların şuandaki fiyatlarının 600tl den kapıyı açmasından dolayı ki bu şuanki kura rağmen böyle ekonomimizin çöp olmasından dolayı dolar Euro alıp başını gidecektir ilerleyen aylarda ve yeni çıkacak oyunlar özellikle exculusive ler 1000 tl lere dayanacaktır.Öteki tarafta game pass ultimate gibi bir nimet var 3 senelik game pass ultimate ile game pass içindeki oyunların hepsinden yararlanılabiliyor.Üç senelik ultimate aldığında aylık ödeme 17 tl gibi komik bir rakama tekabül ediyor 3 senelik 180 tlx3 den gold live alıp üstüne 1 aylık ultimate alınca sistem onu 3 senelik ultimate e çeviriyor.Bilmeyenler biraz araştırabilir öyle game pass teki oyunlar çöp gibi bir olay da yok baya sağlam oyunlar mevcut ve devamlı güncelleniyor.En son eklenen oyunlar NBA2k21 NFL2K21 Star wars squatron bunların piyasada şuanki değerlerine bakılırsa anlaşılıyor durum. Microsoft saldırdı piyasadaki çoğu şirketi kendi bünyesine kattı zaten en son Bethesda da kesin olarak Microsoft bünyesine katıldı.Yani önümüzdeki yıllarda çok sağlam oyunları game pass te göreceğiz anlamına geliyor bu.Elder scrolls delisi biri olarak Elder scrolls 6 yı çıktığı ilk gün game passimde ücretsiz oynamayı iple çekiyorum.Exculusive oyunlar ps 5 de sağlam oluyor tamam ama senede bir yada 2 tane oyun onlarıda ps5 önümüzdeki yıllarda yaygınlaşır piyasada çoğalır zaten 2 gün kiralar oyunu da ikinci el alır oynarım geri satarım sonuçta exc oyunlar öyle 150 saatlik oyunlar olmuyor.Şu ekonomik düzende kimse kusura bakmasın bir oyuna 1000 tl para veremem bunlar ülkemiz adına çok uçuk rakamlar.Avrupada aynı oyunu eleman 65 birim paraya alıp oynarken ben burada 1000 birim para veremem verirsem de kendimi keriz gibi hissettiğim için gece uyuyamam oyun düşkünüyüz tamam ama o kadar da değil.

Duel Links güzel mi? Yoksa belli bir süre sonra hearthstone'da olduğu gibi belli iki-üç desteden biriyle oynamıyorsan kazanma ihtimalinin sıfır olduğu bir yöne kayıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık