Bir sonraki nesle kadar konsol alamayayım yani? Teşekkür ederim. Haset ve fesat insanları severim ama bunu gizliden gizliye yapanlara ayrı bitiyorum. Böyle devamSağolasın dostum daha iyisi senin olur inşallah.
Bir sonraki nesle kadar konsol alamayayım yani? Teşekkür ederim. Haset ve fesat insanları severim ama bunu gizliden gizliye yapanlara ayrı bitiyorum. Böyle devamSağolasın dostum daha iyisi senin olur inşallah.
Hele hele İzometrik falan.Kuşbakışı ne ulan........ İzometrik
Teşekkürler, Digital olan yani daha uygun olanı aldım 5,9’a.Hayırlı olsun. Kaç para aldın?
Estağfurullah @RedTeroR gibi inşallah RTX 3090’a sahip olursun demek istemiştim:/Bir sonraki nesle kadar konsol alamayayım yani? Teşekkür ederim. Haset ve fesat insanları severim ama bunu gizliden gizliye yapanlara ayrı bitiyorum. Böyle devam
İsteseler bize neler gösterirlerdi ah ah...Bu kaliteyi senelerdir geliştirilen cp77den görmemiz lazımdı.
Espri yaptım ama fark etmedin ?Teşekkürler, Digital olan yani daha uygun olanı aldım 5,9’a.
Estağfurullah @RedTeroR gibi inşallah RTX 3090’a sahip olursun demek istemiştim:/
Dur düzelteyim o zaman, -5,9 para aldımEspri yaptım ama fark etmedin ?