8TL lik Amazon Prime’ı bile kendimle istişare sonucu aldım ne arar bende GeForce
Bu arada size yayın açacağım ama farklı bir platformdan
8TL lik Amazon Prime’ı bile kendimle istişare sonucu aldım ne arar bende GeForce
İşin içinde Turkcell olunca pek şaşırmadım ben.75 tl yi belirleyen kişilerin ticari zekası yoktur. 3 aylık 6 aylık 12 aylık paketler yaparsalar umarım daha uygun bir fiyattan satışa sunarlar.
Kükremeyi bilerek yazmadım yazarken kendime hakim olamayabilirim diye. Yemiyor içmiyor kükrüyor kodumu hayvanatları. Kükremenin etkisini azaltacak hatta direkt sıfıra indirecek zırhlı başlıkların bolca bulunması lazımdı oyunda aslında. Yani evrenin kendi mantığı içerisinde düşünürsek avlanmaya giden bu adamlar salak değilse kendilerini en çok engelleyen şeyin kükreme olduklarının farkındadırlar. Yaratıkların mabadındaki kıldan, tüyden zırh, silah yapabilen bu adamların kafayı bu işe yorması lazımdı. Dolayısıyla oyunda bu özelliklere otomatik olarak sahip olan zırhlar görmeliydik. Tabi gene yalandan bir mekanik işte diğer yazdığım şeyler gibi. Tutarsız yani.@Dattebayo..!
Bi de eski oyunlarında potion falan içerken yürüme yok İyi ki bazı şeyleri geliştirmişler bunda.
Bana kalırsa zırh skill’leriyle kurtulabildiğimiz ya da etkisini azaltabildiğimiz bazı şeyleri otomatik olarak en baştan koymaları ya da belli bi seviyeden sonra her zırhta olması iyi oluru.
Mesela yiyecekleri, potion’ları falan hızlı tüketme var. 200-300 kere potion içen biri otomatik olarak artık daha hızlı içse falan güzel olurdu.
Veya bi yaratığı defalarca avladıysak kükremesi işe yaramasın, etkisi azalsın falan.
Beni en çok delirten şey o long sword’daki gökten düşme dediğin saldırıyı yaparken son 0,1 saniyede yaratığın kükremesiydi. Yemin ediyorum bilerek yapıyorlar. Herif kükremeden önce zıplamamı bekliyor sanki son anda bağırıp psikolojimi bozmak için. Rocksteady’i sırf bu yüzden kullanıyordum baya.
Özellikle greatsword’da earplugs (sesten etkilenmeme) baya işe yarıyor. Ama başka silahlarda kullanmıyordum çok yer kaplıyor diye.
Aslında İceborne DLC'sinde bu tarz tonla zırh var, hatta DLC bittikten de sonra kesebildiğin bazı yaratıkların zırhında o kadar fazla slot var ki hemen hemen her şeye karşı savunman oluyor. Üstüne yer artıyor tonla atak yeteneği de koyabiliyorsun. Yani aslında teknik olarak böyle zırh setleri var oyunda ama tabi almak için temizinden bi 250-300 saat+ gerektirmesi can sıkıyor. Ayrıca DLC'de her silaha özel yeni 3-5 hareket de var, hala hantallık var ama ana oyundakine göre daha az kesinlikle. Bence DLC ana oyundan hem daha kapsamlı hem de daha keyifli, tavsiye ederimKükremeyi bilerek yazmadım yazarken kendime hakim olamayabilirim diye. Yemiyor içmiyor kükrüyor kodumu hayvanatları. Kükremenin etkisini azaltacak hatta direkt sıfıra indirecek zırhlı başlıkların bolca bulunması lazımdı oyunda aslında. Yani evrenin kendi mantığı içerisinde düşünürsek avlanmaya giden bu adamlar salak değilse kendilerini en çok engelleyen şeyin kükreme olduklarının farkındadırlar. Yaratıkların mabadındaki kıldan, tüyden zırh, silah yapabilen bu adamların kafayı bu işe yorması lazımdı. Dolayısıyla oyunda bu özelliklere otomatik olarak sahip olan zırhlar görmeliydik. Tabi gene yalandan bir mekanik işte diğer yazdığım şeyler gibi. Tutarsız yani.
Sekiro'yu bilmiyorum Ds'den daha iyi zaten bunun çok bir olayı yok. Bence BB'den daha iyi değil. Ama daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum. Hakim oldukça büyük keyif alıyorum. DLC ucuzlarsa bir ara alırım oyunu takasla aldım ben ya şimdi dlc için 140 lira istiyorlar :/ İçim gitmiyor değil böyle sanki ben yarım kalmış bir oyunu oynuyor gibiyim ama bununla idare edeceğiz artık. En azından şimdilikAslında İceborne DLC'sinde bu tarz tonla zırh var, hatta DLC bittikten de sonra kesebildiğin bazı yaratıkların zırhında o kadar fazla slot var ki hemen hemen her şeye karşı savunman oluyor. Üstüne yer artıyor tonla atak yeteneği de koyabiliyorsun. Yani aslında teknik olarak böyle zırh setleri var oyunda ama tabi almak için temizinden bi 250-300 saat+ gerektirmesi can sıkıyor. Ayrıca DLC'de her silaha özel yeni 3-5 hareket de var, hala hantallık var ama ana oyundakine göre daha az kesinlikle. Bence DLC ana oyundan hem daha kapsamlı hem de daha keyifli, tavsiye ederim
Bu arada kombat mekaniklerini ben soulsbornelardan daha çok beğendim, sen ne diyorsun bu konu hakkında? Belki onlarınki kadar tutarlı değil ama çok daha fazla çeşitlilik var, sürekli yeni bir şeyler öğrenebiliyorsun bu da çok güzel bir tatmin hissi veriyor bence.
Bloodborne'u arkadaşın PS'inden 3-4 saat deneyimleyebildiğim için çok bir fikir belirtmem doğru olmaz. DS dediğin gibi daha oturmuş bir sisteme sahip ama bir süre sonra alışıyorsun sisteme, otomatik oynamaya başlıyorsun düşünmeden. MHW'de de elbet bir süre sonra alışabilirsin sisteme ama bu süre DS'ye göre çok daha uzun ve bana göre bu keyifli bir süreç olduğu için oyunun artısı oluyor. Zaten bir silahı tamamen öğrendim dediğim an (hiçbir zaman bu tamamen olmuyor bu arada, youtubeda bir video geliyor silahı oynamayı bilmediğimi gözüme sokuyor ), başka silahlara yöneliyorum. Iceborne pahalı orasına katılıyorum ama bence fiyatını hak ediyor. Yarım oyun hissi doğru bir tabir denebilir, cidden oyunun diğer yarısı gibi DLC. Tabi bir yere kaçtığı yok, fırsatını bulduğunda alır oynar yine yorum yaparsın.Sekiro'yu bilmiyorum Ds'den daha iyi zaten bunun çok bir olayı yok. Bence BB'den daha iyi değil. Ama daha kapsamlı olduğunu düşünüyorum. Hakim oldukça büyük keyif alıyorum. DLC ucuzlarsa bir ara alırım oyunu takasla aldım ben ya şimdi dlc için 140 lira istiyorlar :/ İçim gitmiyor değil böyle sanki ben yarım kalmış bir oyunu oynuyor gibiyim ama bununla idare edeceğiz artık. En azından şimdilik
Fiyatını hak ettiğine eminim canım. Silahlara hakim olma konusunda meraktan CB'nin tanıtım videosuna baktım youtube'den. Altındaki yorumlara kahkaha attım. "Arkadaşlar sonunda kabul ettim ben bu silahı kavrayamayacak kadar geri zekalıyım." "En çok izlenmeye sahip olan silah tanıtım videosu bu çünkü bu silahı kullanan 400 kişi dönüp 5000 defa izlediler bunu" "Bu silahı öğrenmek yerine boeing 737 uçurmayı öğrenmeye karar verdim" gibi şeyler. Sempatik bir topluluğu var oyunun.Bloodborne'u arkadaşın PS'inden 3-4 saat deneyimleyebildiğim için çok bir fikir belirtmem doğru olmaz. DS dediğin gibi daha oturmuş bir sisteme sahip ama bir süre sonra alışıyorsun sisteme, otomatik oynamaya başlıyorsun düşünmeden. MHW'de de elbet bir süre sonra alışabilirsin sisteme ama bu süre DS'ye göre çok daha uzun ve bana göre bu keyifli bir süreç olduğu için oyunun artısı oluyor. Zaten bir silahı tamamen öğrendim dediğim an (hiçbir zaman bu tamamen olmuyor bu arada, youtubeda bir video geliyor silahı oynamayı bilmediğimi gözüme sokuyor ), başka silahlara yöneliyorum. Iceborne pahalı orasına katılıyorum ama bence fiyatını hak ediyor. Yarım oyun hissi doğru bir tabir denebilir, cidden oyunun diğer yarısı gibi DLC. Tabi bir yere kaçtığı yok, fırsatını bulduğunda alır oynar yine yorum yaparsın.