Kesin olarak beklediğim Horizon Forbidden West ve Kenna: Bridge of The Wild var.Bakalım yeni oyunlarla ilgili fragman çıkacak mı?
Zor görünse de ekstra olarak Harry Potter hakkında bir şey gösterirlerse @Silver ile çığlık atarız.
Kesin olarak beklediğim Horizon Forbidden West ve Kenna: Bridge of The Wild var.Bakalım yeni oyunlarla ilgili fragman çıkacak mı?
Daha ps5’e düzgün update bile almadı bloodborne. Baya yıllardır update almadı ps4 pro’ya bile update edilmemiş sanırım. Üvey evlat muamelesi görüyor. Devam edecekleri seriye böyle davranmazlar.Sözde bu sene cıkıcak olan elden ring den hala bir haber yok bir de biz bloodborne 2 falan bekliyoruz peeehh
Gow gösterilmez demi.?Kesin olarak beklediğim Horizon Forbidden West ve Kenna: Bridge of The Wild var.
Zor görünse de ekstra olarak Harry Potter hakkında bir şey gösterirlerse @Silver ile çığlık atarız.
Bloodborne 2 gelir ya mutlaka bu kadar begenilen bir oyunu bırakmazlar bence zaten adamlar butun oyunlara oyle davraniyolarki dark souls 1 e kaç yıl sonra remaster versiyonu geldi ds2 nin serverlarını falan kapattılar degişik adam bunlarDaha ps5’e düzgün update bile almadı bloodborne. Baya yıllardır update almadı ps4 pro’ya bile update edilmemiş sanırım. Üvey evlat muamelesi görüyor. Devam edecekleri seriye böyle davranmazlar.
Maalesef çok zor:/Gow gösterilmez demi.?
2022 de gelir mi sence? Keşke bu yıl çıksa da ben ps alana kadar indirime girer xdMaalesef çok zor:/
Hatta ertelendiğine dair duyuru bile yapılabilir.
2022’de çıkma olasılığı çok yüksek.2022 de gelir mi sence? Keşke bu yıl çıksa da ben ps alana kadar indirime girer xd
64 liraya almıştım la ben GOW'u. 2020 başında olması lazım.2022’de çıkma olasılığı çok yüksek.
Yanlış hatırlamıyorsam Gow 300-400Tl’den 2 sene sonra 80Tl’ye inmişti.
Hatta Ps5 alanlara bedava veriliyor.