Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunum haberini şöyle karşılamıştım:

Oldukça heyecanlıyım bu sunum için. En son Eylül 2019'da yapılmıştı sanırım bu uzunlukta bir Nintendo Direct sunumu. 50 dakikayı dolu dolu duyurularla geçirmeleri lazım, Nintendocular böyle bi sunuma açtı aç! :oleyo2: Pokémon serisine sağlam bir remake oyunu duyuracaklarını düşünüyorum. Sinnoh'a tekrar gitme zamanı çoktan geldi. :fool: Zelda BotW 2'den birkaç oynanış kesiti görebiliriz belki. Hatta üstüne eski Zelda oyunlarından birine remake haberi de gelirse şahane ötesi olur. Metroid ve Zelda'nın 35. ve Pokémon'un 25. yılında girildi. Sunumda bu üç markaya ağırlık verilse cidden güzel olur benim açımdan. Umarım Smash'e falan fazla süre gömmezler sunumda. Yalnız Mother serisi ile ilgili bi duyuru gelirse kafayı yerim cidden. :oleyo2: Super Mario Odyssey 2 falan duyurulursa o da olumlu. Kulislerde dolaşan bir Golden Sun remake haberi de vardı bi ara, ondan da bi şeyler gelebilir.

Oyunlar dışında, şayet çıkaracaklarsa Switch Pro modeli ile ilgili bir şeyler de gösterebilirler. Switch Liteımı yükseltmeyi düşünüyordum bu sene içinde, duruma göre Pro versiyonunu bekleyebilirim.
Hemen hemen aynı beklentilere sahipmişiz :D

Sinnoh remake harika olur.
Bildiğim kadarıyla duyurulacağına dair birkaç leak çıktı umarım bu gece duyurulur.
Abimle Pokemon Diamond’u aldığım günü dün gibi hatırlıyorum acayip heyecanlıydım. Nintendo Ds’de oynamıştım ve oyunun içinden geçtim diyebilirim neredeyse bütün pokemonları yakalamıştım.

Hatta dur resmini atayım yaşlı yavrumun:utan:

Zelda Botw 2 gemaplay’i gösterilirse efsane olur. Trailer veya Teaser bile yeterli aslında.

Switch pro ve Super Mario Odyssey 2 için biraz erken geliyor bana çünkü 5 gün önce
super mario 3d world bowser's fury çıktı ve normal switch’in satışları inanılmaz iyi olduğundan onlar hakkında bir duyuru için pek umutlu değilim:/

Zelda ve Pokemon’un yanında 1-2 yeni first party oyun da bekliyorum çünkü eğer ilerde pro modeli çıkarmak isterlerse yeni oyunlarla birlikte yapmalılar diye düşünüyorum. Fiyat artışından dolayı Switch lite alamadım ama Pro çıkarsa almaya kesin gözüyle bakıyorum.

Mandalorian'dan sonra canım SW oyunu çekti. Bir yıl önce ea play ile bir ay boyunca oynamıştım BF 2'yi. Ardından ps plus beleş verince de hikayesini bitirdim multiye de sonra bakarım nasıl olsa deyip indirmemiştim. İndirmemek bir yana da oyunu kütüphaneme eklememek gibi bir aptallık yapmış olamam diye geçirdim aklımdan geçen gün. Hafif sırıtarak "yok la olur mu öyle şey almışımdır tabi" diyerek kütüphaneye baktım. Ve evet. Üç saniyemi almayacak satın alma tuşuna basıp kütüphaneye ekleme şeysini yapmamışım anasını satayım. Şöyle bir geçmişe gitsem de kendi enseme gelişine yapıştırsam keşke. Neyse şükür ki indirimde oyun. Çekeyim bu gece iki güne yüklensin de çiuv çiuv sıkayım biraz.
Bak abartısız söylüyorum oturdum SW’in dokuz filmini
1-2 hafta içinde izleyip Star Wars: Jedi Fallen Order’a başlamıştım ve inanılmaz keyif almıştım.
Her SW hayranının kesinlikle oynaması gereken bir oyun. Oynadıktan sonra Battlefront’un yüzüne bile bakmazsın daha.
Ps Store’da Ea play şu an 8 lira olması lazım eğer aralarında Star Wars: Jedi Fallen Order da varsa hiç düşünmeden çek.

Bak abartısız söylüyorum oturdum SW’in dokuz filmini
1-2 hafta içinde izleyip Star Wars: Jedi Fallen Order’a başlamıştım ve inanılmaz keyif almıştım.
Her SW hayranının kesinlikle oynaması gereken bir oyun. Oynadıktan sonra Battlefront’un yüzüne bile bakmazsın daha.
Ps Store’da Ea play şu an 8 lira olması lazım eğer aralarında Star Wars: Jedi Fallen Order da varsa hiç düşünmeden çek.
BF 2 grafikleri ve seslerinden ötürü inanılmaz bir SW atmosferi yaratıyor. O geniş savaş alanlarında çiuv çiuv sıkarak gitmek çok zevkli o yüzden alacağım. Yoksa hikaye modu ve tek oyunculu deneyimi eminim FO'nun daha iyidir. Souls tarzı bir oyun yapmışlar gördüğüm kadarıyla ama dediğim gibi yaşamak istediğim deneyim BF 2'de var. Yoksa bir haftadır falan çikolata parası FO, ea playle indirip oynardım ama o tarzın en billurlu oyunlarını oynadım yani pek cezbetmiyor.

2018 gibi bir yılı kim bilir ne zaman göreceğiz. Rdr2, Away out, Monster Hunter World, Detroit, Odysey, oynayamasam da God of War ve Spiderman. Yakın tarihin en iyi oyun yılı sanırım budur. Aklıma ilk gelenleri yazdım. Şu son 2 yıl bazı oyunları çok sevsem de (Sekiro,Metro Exodus...) genel olarak çok düşük kaldı 2018'e göre. Corona oyun sektörünü de kötü etkiledi maalesef birçok oyun ertelendi. Bu yılda büyük ihtimal dolu geçmeyecek :/

2018 gibi bir yılı kim bilir ne zaman göreceğiz. Rdr2, Away out, Monster Hunter World, Detroit, Odysey, oynayamasam da God of War ve Spiderman. Yakın tarihin en iyi oyun yılı sanırım budur. Aklıma ilk gelenleri yazdım. Şu son 2 yıl bazı oyunları çok sevsem de (Sekiro,Metro Exodus...) genel olarak çok düşük kaldı 2018'e göre. Corona oyun sektörünü de kötü etkiledi maalesef birçok oyun ertelendi. Bu yılda büyük ihtimal dolu geçmeyecek :/
Korona olmasaydı 2020 de oyun açısından çok iyi bir yıl aslında. Oyunların ertelenmesi ve Cyberpunk’ın hatalı başlayışı falan yıla kabak tadı verdi ama genel olarak iyiydi yinede.

2013'le beraber son on yılın en iyi iki yılından biri oyun sektörü için. Basit matematikle bir sonraki hedef 2023 ve Gta 6. :)

2013'le beraber son on yılın en iyi iki yılından biri oyun sektörü için. Basit matematikle bir sonraki hedef 2023 ve Gta 6. :)
Beni en çok heyecanlandıran oyunlar ya Rockstar ya da Ps oyunları oluyor. Ama Gta 5 bu kadar sattıkça Gta 6 çıkmaz :D
Korona olmasaydı 2020 de oyun açısından çok iyi bir yıl aslında. Oyunların ertelenmesi ve Cyberpunk’ın hatalı başlayışı falan yıla kabak tadı verdi ama genel olarak iyiydi yinede.
Evde ilk kez bu kadar çok zaman geçirdiğim için yetersiz geldi bana. Sadece sayı değil kalitede de geride bence. Rdr2 ve Gow 2019 ve 2020 oyunlarını çok rahat döver bence.

Benim hatırladığım en güzel yıl 2015. En sevdiğim stealth (mgs 5), en sevdiğim oyunlardan biri (witcher 3) ve sanat eseri bloodborne çıktı o yıl.
Fallout 4 de survival zorluğu gelince sevdirmişti kendini.

Corona olmasa 2020 de baya güzel yıl olurdu. Ertelenenler değil çıkanlar da farklı olurdu özellikle cyberpunk.
doom eternal’ı da pek update’leyemediler normalde baya master level adında bölümler ekleyecektiler.
Dying light 2 nasıl olacak bilmiyorum ama o da 2020’de çıkacaktı normalde.

Doom eternal, nioh 2, final fantasy 7, ghost of tsushima, ac valhalla, cyberpunk çıktı bu yıl. Gayet güzel yıl. Yeni oyun değil ama Devil may cry 5’in Vergil’lı special edition’ı da çıktı. Aksiyon sevenler ve ps4 kullanıcıları için iyi bi yıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık