Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nintendo 1,5 sene ardından ansızın yeni bir Nintendo Direct duyurdu.
Yayın bu gece saat 1’de başlayacak.

Sayın @Kuroro , Nintendo kullanıcısı olarak beklentilerinizi alabilir miyiz efenim.

Nintendo 1,5 sene ardından ansızın yeni bir Nintendo Direct duyurdu.
Yayın bu gece saat 1’de başlayacak.

Sayın @Kuroro , Nintendo kullanıcısı olarak beklentilerinizi alabilir miyiz efenim.
Sunum haberini şöyle karşılamıştım:

Oldukça heyecanlıyım bu sunum için. En son Eylül 2019'da yapılmıştı sanırım bu uzunlukta bir Nintendo Direct sunumu. 50 dakikayı dolu dolu duyurularla geçirmeleri lazım, Nintendocular böyle bi sunuma açtı aç! :oleyo2: Pokémon serisine sağlam bir remake oyunu duyuracaklarını düşünüyorum. Sinnoh'a tekrar gitme zamanı çoktan geldi. :fool: Zelda BotW 2'den birkaç oynanış kesiti görebiliriz belki. Hatta üstüne eski Zelda oyunlarından birine remake haberi de gelirse şahane ötesi olur. Metroid ve Zelda'nın 35. ve Pokémon'un 25. yılında girildi. Sunumda bu üç markaya ağırlık verilse cidden güzel olur benim açımdan. Umarım Smash'e falan fazla süre gömmezler sunumda. Yalnız Mother serisi ile ilgili bi duyuru gelirse kafayı yerim cidden. :oleyo2: Super Mario Odyssey 2 falan duyurulursa o da olumlu. Kulislerde dolaşan bir Golden Sun remake haberi de vardı bi ara, ondan da bi şeyler gelebilir.

Oyunlar dışında, şayet çıkaracaklarsa Switch Pro modeli ile ilgili bir şeyler de gösterebilirler. Switch Liteımı yükseltmeyi düşünüyordum bu sene içinde, duruma göre Pro versiyonunu bekleyebilirim.

Şu nintendo switch denen aleti de çok istiyorum ama Türkiye'de çok sıkıntı yaşanıyor oyun konusunda. Hem pahalı, hem ikinci el pazarı yok. Çevremizde de yok ki alıp 15 20 gün kullanalım sonra geri verelim. :)

Mandalorian'dan sonra canım SW oyunu çekti. Bir yıl önce ea play ile bir ay boyunca oynamıştım BF 2'yi. Ardından ps plus beleş verince de hikayesini bitirdim multiye de sonra bakarım nasıl olsa deyip indirmemiştim. İndirmemek bir yana da oyunu kütüphaneme eklememek gibi bir aptallık yapmış olamam diye geçirdim aklımdan geçen gün. Hafif sırıtarak "yok la olur mu öyle şey almışımdır tabi" diyerek kütüphaneye baktım. Ve evet. Üç saniyemi almayacak satın alma tuşuna basıp kütüphaneye ekleme şeysini yapmamışım anasını satayım. Şöyle bir geçmişe gitsem de kendi enseme gelişine yapıştırsam keşke. Neyse şükür ki indirimde oyun. Çekeyim bu gece iki güne yüklensin de çiuv çiuv sıkayım biraz.

Daha baştaki sninobi hunterda mikiri counter yapmayı öğrenip gittim fakat ilk çiçeklerin arasından deathblow atma işinde sıçtım, sonra bir kere deathblow atabildim mikiri counter sağolsun ama nafile. Lan duran adama vuramadık yav :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık