Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ratchet & Clank: Rift Apart’ın çıkış tarihi belli oldu,11 Haziranda çıkacak.

Bilmeyenler için bu oyun Ps5'in SSD’sinin bütün gücünden faydalanan ilk oyun olacak.
Yani tamamen SSD’ye bağlı bir oyun olacak.

Oyunda 1-2 saniye içerisinde bir dünyadan başka bir dünyaya atlayabileceğiz:
İlk oyunu önceki nesilde oynayıp da en çok keyif aldığım ilk beş oyundan biridir. Türkçe dublajla beraber inanılmaz keyifli bir deneyim sunmuştu.

Bu oyun da %99 Tükçe altyazılı, küçük bir ihtimal de dublajlı gelecektir. Ama o fiyatı (619 TL) eder mi tartışılır.

İlk oyunu önceki nesilde oynayıp da en çok keyif aldığım ilk beş oyundan biridir. Türkçe dublajla beraber inanılmaz keyifli bir deneyim sunmuştu.

Bu oyun da %99 Tükçe altyazılı, küçük bir ihtimal de dublajlı gelecektir. Ama o fiyatı (619 TL) eder mi tartışılır.
Gelmiş geçmiş en iyi oyunu yapsınlar yine de o para etmez dostum. Tartışılacak bir şey yok bence. Skandal şu an memlekette oyun fiyatları.

Gelmiş geçmiş en iyi oyunu yapsınlar yine de o para etmez dostum. Tartışılacak bir şey yok bence. Skandal şu an memlekette oyun fiyatları.
Skandal olan aslında oyun fiyatları değil Avrupa bölgesinde sayılmamız. O da yetmezmiş gibi İngiltere fiyatları baz alınıyor. Bu fiyat bir de indirimli hali, öyle düşününce durum daha da fecaat.

Avrupa bölgesi fiyatlandırmasından çıkmaları lazım. 619 liralık oyun 450-500 arasına konumlandirilmali. Yine pahalı belki ama ülke şartları da malum yani.

Normalde hiç türkçe dublaj oynamam ama Uncharted serisinin dublajı o kadar iyiydi ki 4 oyunu da türkçe dublaj oynadım.
Sony dublaj konusunda cidden iyi iş çıkarıyor.

Ratchet and Clank'e 619TL verilmez bence ya. Oyun o fiyatta uzun süre kalmaz, sene sonu indirimlerinde 300 küsürü görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık