Biraz baktım stok yokmuş herhalde,herkes yaza düzelir yazmış siz kaç ay beklediniz?Düşmez :S Kendimden biliyorum.
Biraz baktım stok yokmuş herhalde,herkes yaza düzelir yazmış siz kaç ay beklediniz?Düşmez :S Kendimden biliyorum.
Nasıl bir para verirsen ver o paranın karşılığını alamayacaksın insanı pc toplamaktan en çok bu soğutuyor bir kaç yıldır. Yeni nesil için artık en düşük seviye olarak değerlendirmemiz gereken (ki o da 1080p için) 1660 superli sistemler monitörle birlikte 9 bin civarı bir paraya denk geliyor.Bilgisayarı yenileyeyim dedim ama o fiyatlar ne öyle ya,beklemekte fayda var sanırsam.
Bayağı bekledim ya. Stoğa gelince de dolar falan artmış oluyor. Çok değişik ya.Biraz baktım stok yokmuş herhalde,herkes yaza düzelir yazmış siz kaç ay beklediniz?
Bir yandan da hemen almayı düşünüyorum malum yaşadığımız yer Türkiye.Bayadır böyleyse bende yakın zamanda alırım,teşekkürler bilgi için.Bayağı bekledim ya. Stoğa gelince de dolar falan artmış oluyor. Çok değişik ya.
O zaman fazla bile monitör.Öyle büyük bir beklentim yok. Shadow of War falan oynamayı düşünüyorum.
Yani bekledim de öyle aşırı bir azalış görmedim.Bir yandan da hemen almayı düşünüyorum malum yaşadığımız yer Türkiye.Bayadır böyleyse bende yakın zamanda alırım,teşekkürler bilgi için.
Öyle rekabet isteyen oyunlar oynamam yani.O zaman fazla bile monitör.
Aşırı bir azalış beklemek çoook uzun sürer,indirim kovalayacağım sanırım.Yani bekledim de öyle aşırı bir azalış görmedim.
Ben de monitör için indirim kovalıyorum. Keşke zamanında alsaydım diyorum :/Aşırı bir azalış beklemek çoook uzun sürer,indirim kovalayacağım sanırım.