Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 saniye de bitmezse alıyorum xd
Feci bir şekilde pusuda beklemen gerekiyor. 8.3k ‘ya satılanlar bile saniyeler içinde bittiyse bunu tahmin edemiyorum :rolleyes:
Keşke daha ucuz olsaymış :( Oyun fiyatları da normal bi seviyeye düşer umarım. :/
Ah be Vegam:/ Şu ülkede bir şeye ucuz demeyi bende çok özledim. En son 5-10 kuruşa satılan sakıza ucuz demiştim sanırım.
Hepsiburada da falan kesin 8 e satarlar
Nasıl olsa alıyorlar diyip pahalıya satanlar illaki olacaktır maalesef.
400 dolar alet, vergi de düşmüşken bana pahalı geldi. 5000 üzeri tek kuruş fazla.
Bu fiyat için en iyi açıklama şudur

Silinmiş Üye

Ah be Vegam:/ Şu ülkede bir şeye ucuz demeyi bende çok özledim. En son 5-10 kuruşa satılan sakıza ucuz demiştim sanırım.
:( Öyle de insan bu makinada oyun oynamak istese diğer ekipmanları da yenilemesi lazım :/ Buna özel 4k televizyon alıp üstüne oyunları alsam Türkiye'de 10kyı geçiyor ki 10k da çok büyük para yahu. Umarım her şey düzelir de millet normal şekilde oynar yani :/ Yoksa bu cihazı alıp oyun fiyatlarına küfür edeceğime almam daha iyi :D

Nfs Heat macerası çabucak son buldu. E30 ve Evo 9'u çektim garaja, şimdilik hevesimi aldım oyundan. Most Wanted Reyiz zirvedeki yerini koruyor benim için.

Nfs sevdası bitince Bloodborne'a geçip onu bitirdim. Bu tarz oyunlara alıştım heralde, bu yüzden pek üzmedi oyun. Oyunda keşfetmediğim yerler var daha ama hikaye bitti, ara ara girip tekrar bitiririm heralde. Gerçi Dlc indirimde şuan, onu almak istiyorum ama oyun gözlerimi fazla yordu, kamerayı çevirirken bi garip hissettiriyordu, Dlc'yi alırım ama onu fazla hırs yapmadan sakin sakin oynarım artık(yapabilirsem).

Bloodborne bitince bugün Fallen Order denedim; hikayeye giriş ve tutorial kısmı uzun sürdü gibi sıkıldım biraz. Ne güzel dövüş sistemini almışsınız Sekiro'dan, kopyalasanıza harita tasarımını da; ne gerek var küçük haritaya, keşfede keşfede gidelim. Bu soulslike oyunların yaptığı en iyi şey bence harita tasarımı, adamlar ilmek ilmek dokuyor, gereksiz hiçbir şey yok. Neyse biraz daha sabredip oyunun açılmasını bekleyeceğim, ea play bitmeden ne oynarsam artık, çok sararsa hafta sonları bitirmeye çalışırım ama ea play yenilemek gibi bir niyetim yok şimdilik.

Türkçe altyazılı oynamak baya rahat oluyordu ama Fallen Order'ı bitirmeye karar verirsem İngilizce konusunda biraz exp kasarım.:(

Rakibiz he Historia :/
İçin rahat olsun Morgan reis Türkiye’den alma niyetim yok şimdilik :D
Fiyatı çok iyi, alırım belki en güzel oyunlar Ps’de.
Heyt be Red!
Nfs Heat macerası çabucak son buldu. E30 ve Evo 9'u çektim garaja, şimdilik hevesimi aldım oyundan. Most Wanted Reyiz zirvedeki yerini koruyor benim için.

Nfs sevdası bitince Bloodborne'a geçip onu bitirdim. Bu tarz oyunlara alıştım heralde, bu yüzden pek üzmedi oyun. Oyunda keşfetmediğim yerler var daha ama hikaye bitti, ara ara girip tekrar bitiririm heralde. Gerçi Dlc indirimde şuan, onu almak istiyorum ama oyun gözlerimi fazla yordu, kamerayı çevirirken bi garip hissettiriyordu, Dlc'yi alırım ama onu fazla hırs yapmadan sakin sakin oynarım artık(yapabilirsem).

Bloodborne bitince bugün Fallen Order denedim; hikayeye giriş ve tutorial kısmı uzun sürdü gibi sıkıldım biraz. Ne güzel dövüş sistemini almışsınız Sekiro'dan, kopyalasanıza harita tasarımını da; ne gerek var küçük haritaya, keşfede keşfede gidelim. Bu soulslike oyunların yaptığı en iyi şey bence harita tasarımı, adamlar ilmek ilmek dokuyor, gereksiz hiçbir şey yok. Neyse biraz daha sabredip oyunun açılmasını bekleyeceğim, ea play bitmeden ne oynarsam artık, çok sararsa hafta sonları bitirmeye çalışırım ama ea play yenilemek gibi bir niyetim yok şimdilik.

Türkçe altyazılı oynamak baya rahat oluyordu ama Fallen Order'ı bitirmeye karar verirsem İngilizce konusunda biraz exp kasarım.:(
Aman Fallen Order’ı bitir ha, pişman olmazsın.

Üye silindi 5781

ulan oyun oynicaz diye televizyon aldik mal mal dizi izliyorum. Vatanda sıra var dediydi abim umarim aliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık